Podľa čoho sa mám rozhodovať pri výbere tabletu???
Neviem na čo sa mám sústrediť pri výbere tabletu. Nemusí to byť niaky extra ale aby šiel net a prípojka na USB a niake tie sťahovačky zadarmo.... Please pomoc
Android, USB port a vydrz baterky... Zalezi na tom kolko penazi za to chces dat. » www.alza.sk/google-nexus-7-... pre lepsie a narocnejsie hry, 7 palcovy, takze video nejde az tak luxusne ako na 10tke. » www.alza.sk/archos-101-g9-1... Dual core, ale 10 palcovy, krasna vydrz
@matqa5505 no veď si si práve sama vypísala na čo sa máš sústrediť. len si tam doplň to čo už ti povedali - výdrž baterky, plus cenu. čo viac by si chcela kontrolovať, keď ťa nič viac nezaujíma?
ja som vedela ze chcem kreslit, tak som si kupila taky ku ktoremu je priamo od vyrobcu aj pero..
ak ho chces proste len na zabitie nudy, tak to mas viac menej jedno, len ak chces aby isiel relativne rychlo a bol velky tak rataj s tym ze ta vyjde napr. minimalne na 200 euro, ja som automaticky isla na kategoriu 300+ lebo som vedela co pozadujem.. ak chces na tom pozerat filmy a hrat 3d hry tak si predsa nebudes kupovat sunku dajaku..
vacsina ludi si podla toho co ja pozorujem kupuje samsung galaxy, je sice drahy ale je pohoda tablet, su s nim spokojni
(ale ja sa nevyznam do parametrov pc ani nic, tak hovorim len vseobecne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@2
mne to prišlo vtipné
Osobne by som len na takéto ,,vtáčkoviny " kúpila jeden z najlacnejších ...
A je to idiotina,tablet mám rok a mala som ho pustený 2x
@3 jj,totalna kravina,uz len preto lebo ty ho nepouzivas
ja som vedela ze chcem kreslit, tak som si kupila taky ku ktoremu je priamo od vyrobcu aj pero..
ak ho chces proste len na zabitie nudy, tak to mas viac menej jedno, len ak chces aby isiel relativne rychlo a bol velky tak rataj s tym ze ta vyjde napr. minimalne na 200 euro, ja som automaticky isla na kategoriu 300+ lebo som vedela co pozadujem.. ak chces na tom pozerat filmy a hrat 3d hry tak si predsa nebudes kupovat sunku dajaku..
vacsina ludi si podla toho co ja pozorujem kupuje samsung galaxy, je sice drahy ale je pohoda tablet, su s nim spokojni
(ale ja sa nevyznam do parametrov pc ani nic, tak hovorim len vseobecne)