pil už niekto? neviete kde sa da kupiť normalne v obchode? ja som to pil v jednom bare v KE a neviem to veľmi najsť v obchode... pivo pochadza zo slovinska
@strejdabob ja viem ze to nie je lacne tiez to nepijem kazdy vecer, ale o to viac sa na nu tesim Corona Extra je original, taky Desperando a Bandidos chcu zarobit na tom, ze sa na nu podobaju
a jak vlastne chuti ta corona? asi nie ako klasicky šariš, nie? o čo tam ide? ako to je ochutene? lebo napr. Bandidos ma 4 prichute, ktore su uplne ine (napr. aj power, čo chuti jak energ. napoj)
a ni to bandidos nieje veľmi lacne... v jednom pajzli zaplatim 1,20 za 3 decovu flašku, tak to vychadza o dosť viac ako napr. šariš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a ni to bandidos nieje veľmi lacne... v jednom pajzli zaplatim 1,20 za 3 decovu flašku, tak to vychadza o dosť viac ako napr. šariš
@rischo hm Ambrosius ? podla mna je dobry a stoji 50 centov teda aspon u nas v MA a na pivo ma aj fakt dost percent alkoholu nejak 7%
(ale tak mozno je aj taka verzia tohto piva jak hovoris ty )
znacka ta ista ale ma 7,2% alk. stoji 50 centov a je celkom dobre