Ahojte Je tu niekto kto študuje/študoval Učiteľstvo Anglického jazyka a literatúry na PF UKF? Na budúci rok maturujem a chcela by som tam isť študovať,ale potrebovala by som informácie(aké ťažké je sa tam dostať,aké náročné je štúdium,cena,atď) Ďakujem
@ria886 no zobrat by ta mali bez problemov, ostatne neviem
ale ja by som chcela ist studovat historiu, tiez by ma zaujimalo vsetko okolo toho...je tu niekto taky?
môj vlastný názor, že na takéto odbory (v NR) je ľahké dostať sa...fakt aj štvorkári sa tam dostanú...otázne je, či sa tam udržia, treba sa učiť a nie to brať ako na SŠ,že veď nejako to dám... najlepšie keď vyplakávajú, že nedajú skúšky, ale nič nerobia pre to, aby sa učili... ale to už je iná téma...lebo ak sa niekomu nechcelo učiť ani na SŠ, nechápem na čo ide na VŠ...či očakáva, že tam toho bude menej, bude to ľahšie, bude sa mu chcieť učiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale ja by som chcela ist studovat historiu, tiez by ma zaujimalo vsetko okolo toho...je tu niekto taky?