Hrozne sa mi páči jeden chalan.Neviem či sa mu páčim alebo nie?
On sa namna vždy tak skúmavo pozerá,občas ma na chodbe v škole podkne ( sme kamoši a chodíme spolu vonku) Raz sa sám ponúkol a išiel na odprevadiť domov a svojích kamoškov nechal tak.,A
ja ti to poviem to mam aj jaa hento uplne tak isto len ja snim nechodim von a ani tak proste ties my robi zle a ties ma bodkina skole ale to robi zlasky on to mysli vazne ten stach aby ste maly medzi sebou
ja si s jednym halanom s nasej skoly ties hentak nejakkoo one ale ja si snim pisem cez pokec a volam na skype ale hento ako ams ty tak to ti robi zlaskyy a pacis sa mu !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Takže ho nechaj tak.
A divíš sa mu?(Aspoň vidíš, prečo mal so ženou šesť detí.Upadla do kómy, len čo si povolil viazanku.)
Aké milé.. a ruku ti zlomiť ešte nechcel ?
ja si s jednym halanom s nasej skoly ties hentak nejakkoo one ale ja si snim pisem cez pokec a volam na skype ale hento ako ams ty tak to ti robi zlaskyy a pacis sa mu !!