Ahojte. Mám problém s tým ze klitoriálny orgazmus dosiahnem za 2 alebo 3 minuty. A chcela by som to nejako predlžit. aby mi to trvalo aspon tych 20 minut, a aby som si to viac užila. Neviete mi nejak poradit? ... Dakujem ...
Keby si bola chalan, bola by si asi rada že vydržíš 2-3 minúty...u nás sa to ráta na sekundy...maximálne minútu, aj tie posledné "kŕče a vzdychy" sú len dozvuky...Ale ak Ti na tom toľko záleží, sexuológ bude asi najlepší, nie?
Si ty normálna veď práve preto je to super že dokážeš mať orgazmus veď niektoré ženy môžu zažiť počas jednej súloži aj 3 - 4 orgazmy a niektoré práve že nie a to je potom zlé a sa iba trápia.
@Zasovickovanasrnecka dievča zlaté vidno že máš ešte len sedemnásť poriadny chlap vydrží aj hodinu a ba dokonca aj hodiny všetko to záleží ako často má chalan sex keď sa ten tvoj tak skoro urobí máš zaručené že ťa aspoň nepodvádza s inou.
1weronicqa11... skus si vyskusat nejake cvicenia z tantry, tam je strasne vela rad na vseliake problemy, viem ze som ta videla aj nieco taketo ako mas ty a bolo tam na to jednoduche cvicenie
mne sa to najprv zdalo ako kecy ale tie cvicenia z tantry fakt zaberaju
Tak pozor!!! JA nie som dievča, už vôbec nie zlaté...
To, že Ty vydržíš hodinu, to je Tvoja vec! Ale ja len píšem o tom, čo sám viem a čo som čítal...nevidel som v živote, ani nepočul o chlapovi, ktorý by mal orgazmus hodinu...ak to niektorý dokáže-nech!
Ale aj v literatúre je jasným napísané, čierne na bielom, koľko kto ako dlho vydrží...
@zasovickovanasrnecka pardon sa ospravedlňujem asi to ani nebolo tebe a jasné že som o hodine nepísal ohľadom orgazmu ale sexu, lebo niekto tu spomínal že aj sex trvá 5 - 6 minút. Mimochodom ja si už ani po mesiaci nepamätám čo som tu písal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@Petronellka ty nebodaj nie? Napr. ja tiez nemam klitoralny orgazmus
vsetky pary co poznaám (aj ja) sa spravia muzi neskor jak priatelka.....
@Henricha mozno skor priatela co nebude ako to napisal saker:
"pokiaľ to rajbeš ako mastný riad tak sa nečuduj, že to trvá tak krátko ..."
Skor dajaky romantik, co ju necha si to uzit
ufff, ale nastastie to tak nie je....
ani nevies ako. Som ani nedychal.... Ale mi odlahlo, ze mas v poriadku orgazmy
@Zasovickovanasrnecka dievča zlaté vidno že máš ešte len sedemnásť poriadny chlap vydrží aj hodinu a ba dokonca aj hodiny všetko to záleží ako často má chalan sex keď sa ten tvoj tak skoro urobí máš zaručené že ťa aspoň nepodvádza s inou.
Za 20 rokov si budu deti v skolke na Pokeci pisat : Neviem co to znamena ale chcem stretko za FO
mne sa to najprv zdalo ako kecy ale tie cvicenia z tantry fakt zaberaju
Tak pozor!!! JA nie som dievča, už vôbec nie zlaté...
To, že Ty vydržíš hodinu, to je Tvoja vec! Ale ja len píšem o tom, čo sám viem a čo som čítal...nevidel som v živote, ani nepočul o chlapovi, ktorý by mal orgazmus hodinu...ak to niektorý dokáže-nech!
Ale aj v literatúre je jasným napísané, čierne na bielom, koľko kto ako dlho vydrží...
"Superman!"
:p
sa ešte raz pozri na môj profil a moju fotku a povedz, či som žena
Jasné že nie si žena sorry.