fajn, neriešme ako sa to stalo (moja hlúposť) ale riešme ako to napraviť... o jednej možnosti viem, nejaký program windowsu, ktorý laicky povedané "vráti čas" kam požadujete ... a pýtam sa je to jediná možnosť? a ak áno, ako to urobiť? mám to celé po angl
@ssnehulienka pokial si mala najnovsi driver a odvtedy si nic zasadne nerobila, 2. bude stacit tam mas aspon istotu, ze nic nepokazis a pojde ti to. Jednotka je vyhodnejsia v pripade, ked nechces vracat zmeny, alebo tvoj driver bol uz stary... ak ale ani len nevies nazov tvojej zvukovej karty, obnov system a mas pokoj
@preudos takto, ak som dokázala vymazať ovládač zvukovej karty.. tak sa radsej nejdem už ničoho chytať lebo ako a poznám zas niečo dojebem... asi pekne pojdem za susedom ktorý tu bol za posledný týždeň snád milion krát koli netu... ale dik
bola som za susedom. sused povedal, že by to šlo tým kvázi "vrátením času" cez windows ale no to urobiť nevie, no a že mi to možno nepojde a ešte k tomu, že ked už raz nejaký program odinštalujete, tak tam nebude ani ked sa vrátite v čase..hm?
@ssnehulienka program sa vrati, nevratia sa napr vymazane subory a pod, co teba momentalne, teda ak som spravne pochopil, nezaujima alebo ak mas ntb, tak to mozes urobit ako radi @kosmiklove , tam mas instalacne programy priamo na disku.
@kosmiklove stolovy... ano to mi sused vysvetloval ze je to tazke s tym ze to mas na pevnom.... ale ze to mam skusit s tou... s tym windowsovym programom
@pseudos ostatné veci ma netrápia.. ten program ma trápi teda asi to bol ovládač.. čo iné ak to malo v názne audio a odvtedy nejdu vobec zvuky.. ani repraky ani skichatka..
@ssnehulienka aha takze asrock :-! este by som rad vedel..zapajas repraky do toho panela ked mas zapojenu aj klavesnicu a mys? no a este aky mas windows?
to este stale riesite ten odinstalovany driver? nechcem vam vyvracat vase praktiky, ale nech na tu obnovu systemu nadavate akokolvek, uz davno by to islo ved prave pre takych ludi, kt sa do toho nevyznaju, tam je (samozrejme nie len pre nich, ale aj )
@ssnehulienka heh, uz som ti to pisal start -> help and technical support -> system recovery (ja mam slovensky win, takze preklad sa moze lisit ) a tam uz len vyberies datum zalohy, postlacas parkrat next a finito, mozes znova pocuvat co len chces... ale ked uz sa kosmiklove tolko natrapil, dokonci to podla neho, aspon budes mat istotu, ze mas najnovsi driver
@kosmiklove zmiatlo ma ze to nejde lebo ani na zaciatku ten zvuk.. vies.. nebol a vies co? pustm aerosmith a ono to....HRááááááá!!!! jebať to, dakujem ti duša moja, zachránil si ma od skazy a ticha D
@kosmiklove prosimta ja mam ties roblem preinstaloval som pc s home edicion co mi tu dal jeden a teray mi neukayuje E cd/dvd romku v tento pocitac a neviem co robit uy asi 1tyzden hladam na google a nic
ja som to nasiel teraz tuto konverzaciu pri hladani na google uz som to opravil a SAm a netreba debilny google iba sa nacitam nacitam mal som porblem nechceo mi ukazat externu mechaniku E tympadom ani cd neukazovalo a islo secko a len som to odobral restartoval pc odobrane ostalo instalujem zvuk a zrazu mi daco dole viskocilo kukam kukam a vidim ze E rychlo som tam tukal daco a uz to je len teraz mam este problem s driverom na obrazovku moc nechapem ci ho treba teraz naistalovat este alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
1) nainstalovat znova driver (navod mas k @1 komente)
2) vratit zmeny obnovou systemu (Start -> Help and Technical Support -> System Recovery. Alebo tak nejako )
3) srat nato, repreaky predat a kupit si tranzistor ^.^
@pseudos ostatné veci ma netrápia.. ten program ma trápi teda asi to bol ovládač.. čo iné ak to malo v názne audio a odvtedy nejdu vobec zvuky.. ani repraky ani skichatka..
» www.piriform.com/speccy...
potom spusti a hod sem to co vidis v polozke motherboard
@kosmiklove mne to nejde stiahnut a vypada to ze nemam ani zvukovku ved ale to je hovadina tu nemozes dat le ntak prec...
"no sound card was found"...
@kosmiklove hej to uz mi ktosi povedal ze mi ju nebude ukazovat no faj nale oco teraz...ten program som sla stiahnut, das "download" a nic.....
Motherboard
Model K7Upgrade-600
Version 1.0x
Chipset Vendor VIA
Chipset Model KT600
Chipset Revision 80
Southbridge Vendor VIA
Southbridge Model VT8237
Southbridge Revision 00
BIOS
Brand American Megatrends Inc.
Version P1.10
Date 11/02/2004
MS Windows XP Professional 32-bit SP3
@kosmiklove toto mi poslal kamarat,pomoze?
P" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.asrock.com">» www.asrock.com/mb/download.asp...
tu si stiahni ovladace...a nainstaluj
dakujem všetkým ostatným čo dávali užitočné rady
boha ja by som niekoho pomilovala od šťastia teraz
@kosmiklove ach jaj.. sereš sa tu koľko s tým... a nič z toho nemáš
@kad2 skus byt troska konkretnejsi...aky mas pc? co je to home edition?