Ahojte.
Chcela by som sa informovať ako je to z odhlasovaním z voliteľných predmetov ešte pred začiatkom semestra. Hlavne UK BA, ale potešia aj iné VŠ.
Mám jeden predmet, ktorý už nechcem, ale vraj sa u nás nedá odhlásiť, keď už sme raz prihlásení.
u nás to funguje tak, že povinné a povinne voliteľné musíš dokončiť či chceš alebo nie, a cečkové (voliteľné) sa síce nedajú odhlásiť počas roka, ale ak nespravíš skúšku môžeš požiadať o neopakovanie predmetu.. teda, že sa ti nezapíše ďalší semester ani nič, ako by si ho nikdy nemala (ale len do určitého počtu kreditov)
u nas sa dalo len kvoli kolizii v rozvrhu alebo pripadne pri neotvoreni predmetu. ale na prave boli vsetci "maximalne ustretovi", takze to neber ako pravidlo ako pisu, zalezi od fakulty. a tromfy netromfy, precitaj si studijny poriadok a budes vediet.
farmácia...
tu nejde o to, že by som nechcela robiť z toho skúšku, len ten predmet je formou prednášok a bývajú prezenčky a asi by ma nepustili ku skúške, kebyže ma nej uvidia 1. krát v živote
(absolútne mi nevyhovuje čas prednášok)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
u nas sa da v pohode, aj pocas semestra, aj nakonci, aj vzdy
tu nejde o to, že by som nechcela robiť z toho skúšku, len ten predmet je formou prednášok a bývajú prezenčky a asi by ma nepustili ku skúške, kebyže ma nej uvidia 1. krát v živote
(absolútne mi nevyhovuje čas prednášok)