hm tak ja si myslím tak minimalne 17 16 dievčata hmm ale skor 17 a chalani keďže su vedčinou starš'tak 18 19 aky je váš názor jednoznačne nepodporujem tie pi.... čo maju 14 a už mali 50 partnerov
11. keby na nu mam cakat tak doteraz som este panic...ver mi to sa neoplati a hlavne u nas chalanov a dievca radsej uvita ked uz nieco vies...teoria je teoria ale prax je nieco ine
na weku absolutne nezalezi hlawne je aby to bolo s chlapcom/diecatom ktore nadowsetko lubite a hlawne aj on/ona was...aa wtedy ked uz mate pocit ze to cete nikto by was nemal nutit..aa asi je jedno ci to je w 15 18 ci az w 30..
Povedala by som, že to ani tak veľmi nezáleží od veku, skôr od vyspelosti dievčaťa... Nejedná sa len o telesnú, ale mám na mysli hlavne duševnú vyspelosť. A sex až po svadbe... to je vražda...
31. zas vrazdou by som to nenazyval ale je dokazane ze ked si dvaja ludia vobec nerozumuju v posteli ta kim ten vztah zas moc nevydrzi...ale zas keby su rozumni tak by prisli na to ako jeden druheho uspokojit
to je jedno vlastne ani nie. myslim si, ze idealyn vek by bol 18 rokov ked ma clvoek ako tak vyvinuty rozum, alebo lepsie povedane potreby kotore fakt potrebuje. V tedy clvoek aj inak uvazuje nie ako v maldom veku ... a zasa zalezi aj na tom ci dakoho dakto ma a kolko spolu chodia. to je hlavne najdolezitejsie ... a potom uz len ta chut.
ved boze to su vsetko len dementne statisticke veci, sak to je o citeni sa na to..akoze ked sa povie ze v 17 a niekto nema ani v 21 to uz je ako hendikepovany....
a inak si myslim ze to je fakt individualne a u kazdeho jak sa citi,a ked to robia sialene 13 hrajuce sa na dospele tak ich vec, oni si nicia zivot, neviem co vamto moze liezt na nervy
stale len kedy by mal kedy by mal ... ale co sa opytat kedy chce ? vsetci mame svoje zivoty a tie sa daju bud rozvijat alebo posrat ale ako jediny argument proti tomu ze v istom veku je prilis skoro je nedostatocna informovanost pripadne nasledne nechcene decko... ale koho by pre boha trapilo svedomie koli takej banalite ? ze prvy krat je to uzasne a treba pockat na toho praveho ? leda hovno prvy kratl len pichnes nastroj a za 2 sekundy si spraveny ... kazdy nech sa citi ako sa citi nech robi kedy chce a nech sa nevyhyba zodpovednosti lebo je jedno od kolkych rokov sa kurva kurvi nic to na fakte nemeni a laska a sex su 2 velmi rozdielne veci
utrpiet moze povest , utrpiet moze zivot za okolnosti ktore som menoval ale netahajte do toho srdce so srdcom to nema vobec suvis chciet sex znamena chciet dobre pre seba ... laska je to co nas slachti laska robi z egoistickeho na seba mysliaceho cloveka nieco viac... nieco coho zvierata schopne niesu a sice mat niekoho radcej ako sameho seba a chciet pre niekoho ineho to najlepsie aj za drahu cenu laska je pritomna v priatelstve laska je pritomna vo vztahoch laska je pritomna medzi rodicmi a detmi to je laska to z nas robi viac ako su zvierata nie kedy si prvy krat pichnes ci v 14 alebo v 40tke
Heh, "byt panicom sa neoplati, 19 je strasne neskoro, keby cakam na pravu, tak som este panic", dopazeeeeeeee, ludiaaaaaaa, ako panic vo svojich 22 rokoch si zacinam pripadat ako nejaky dement z inej planety, heh, no ale hovorte si co chcete, ja viem, preco cakam a je mi jedno, ci budem prvykrat spraveny za 2 sekundy alebo za hodinu, tu nejde o rozkos, tu ide o lasku a doveru, a komu sa to nelibi, at mi klobouk polibi A cakam - aj keby som mal byt jediny, hovorte si co chcete
typek - sorry, ale ak sa nemylim, teba som necitoval Sice ano, s tymi dvomi sekundami, hej, no ale ved ti neodporujem, odporujem tym, co tvrdia ze cakat sa neoplati a ze cim skor, tym lepsie
JA SI MYSLIM ze sex patri do manzestva, na co mame mat sex bez lasky alebo si len namyslame ze je to laska ... a naopak je to len o tom jednom .. viete sex nie je laska a laska nie je sex. jednozacne sex patri len do manzelstva lebo vtedy sa navzajom naozaj miluju ked sa sebe odovzdaju .. uz po prvom kroku a to po specateny ich lasoou pred Bohom, a druhy krkok je specatit lasku milovanim ,,,, z ktoreho vznikne malinky tvor-cloviecik.....ktory he dielom ich lasky ....
Ty co pisu ze sex az po svadbe pisu totalnu hlupost.Zoberiem si niekoho a vobec neviem ci si snim rozumiem po sexualnej stranke ? Sme manzelia a zistime ze nevieme jeden druheho uspokojit ? A takto mame prezit krasne manzelstvo cely zivot ? Sex pred svadbou je urcite dolezity » www.vestenie.cz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Ale podla mna okolo 17, zalezi ako je clovek vyspely...
Lebo podľa mňa sex s láskou nemá veľa spoločného...
31. zas vrazdou by som to nenazyval ale je dokazane ze ked si dvaja ludia vobec nerozumuju v posteli ta kim ten vztah zas moc nevydrzi...ale zas keby su rozumni tak by prisli na to ako jeden druheho uspokojit
no mali by mať vtedy, keď už na to budú pripravení...
Kedy by malo mat dievca prvykrat sex?
kedy by malo dievca prvykrat upiect kolac?
kedy by mal chlapec prvykrat pomahat na stavbe?
ved boze to su vsetko len dementne statisticke veci, sak to je o citeni sa na to..akoze ked sa povie ze v 17 a niekto nema ani v 21 to uz je ako hendikepovany....
a inak si myslim ze to je fakt individualne a u kazdeho jak sa citi,a ked to robia sialene 13 hrajuce sa na dospele tak ich vec, oni si nicia zivot, neviem co vamto moze liezt na nervy