samozrejme, 2 HDD v pc byt mozu. intel core i7? myslis, ze vyuzijes aspon desatinu z jeho vykonu? okrem toho velmi silno pochybujem o tom, ze sa ti hento vsetko zmesti do 500€. v pohode by ti stacil core 2 quad q8600. 8 giga ram je ti tiez tak na dve veci, kedze 32 bit system podporuje max. 3,5 giga. ja mam 4 giga a vobec nepocitujem nejaky nedostatok ram.
@semirjedebil prosimpekne v CHIP -e alebo COMPUTERI (nwm ktory z tych 2 casopicov) bolo porovnavanie procesorov... AMD Phenom II X4 za 150 Eur tusim dalo Intel Core i7 za 300 Eur tak skus porozmyslat ak je daco drahsie nemusi to byt lepsie
@veryhappyhippo hej? no dik lebo mi to aspon usetri nejake eura. takze radsej amd phenom ako intel i7? ak hej dobre, ale som pocul velakrat ze i7 naj procesor nie?
@semirjedebil 330W zdroj? : D Taký nejaký kvalitnejší značkový 500w by som do toho kúpil aspoň (aj keď značkový zas nemusí byť, ale keď už kúpiš takú mašinu, tak aj zdroj poriadny). Inak sa ti to ani nezapne. A 500-600 eur ti na to stačiť určite nebude. Tipujem že polovicu z toho stojí len ten procák.
@semirjedebil Na takom železe určite. Vravím, že sa ti to ani nespustí, alebo keď aj áno, tak pri záťaži ti to bude stále zamŕzať a padať, môže sa ti to aj celé pokaziť. Minimálne 400W, ale radšej by som tam kúpil 500W do rezervy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ja mam bohuzial intel v PC TT___TT ale ked budem mat money tak si kupim s AMD
skus miesto toho AMD Phenom II X4
je lepsie si ho poskladat
a ak je uz dobre poskladany a kupis si ho je moc drahy
a tem AMD Phenom II X4, ide na nom napr. GTA IV, Co MW2, DiRT 2 a podobne hry?
lebo som mal AMD Athlon 64 2.8 GhZ a bol dost pomali.
(myslim aky procesor, gafiku a ram) dik
AMD Athlon 64 2.8 GhZ
ATI Radeon X700Pro
320 GB HDD
1024 RAM
ale stale neviem aku grafiku radte
Spire 500W SP-ATX-500W-US
www.ediscomp.sk
Doska- ASUS M4N68T M
Procesor- AMD Phenom II 955 QUAD X4 BE AM3 C3
Grafika- Gigabyte GV R577UD 1G 1GB (ATI Radeon HD 5750)
RAM- A-DATA DDR2 2x2GB 800+MHz DUAL EXTREME
Zdroj- Chicony PSU-D 580W ATX 120mm
HDD- Western Digital 320GB (povodné)
DVD Mechanika- LG Super Multi (povodné)
Floppy- ? (povodné)
ale čo teraz s tými starými dielmi?
Grafika- ATI Radeon X700Pro (mne na tom šli aj hry na X1300)
Procesor- AMD Athlon 64 3000+