Caute, mi zacal robit problem notebook. Nabijacka zapojena, no nebabija sa, Baterka v notebooku je zaseknuta na 14 % a hned jak ju odpojim tak sa notebook vypne.... Nevite co s tym???
No mne robilo to iste, ze nabijacka nefugovala resp. fungovala iba v urcitej polohe, ked som s nou pootocila, akoby sa stracal kontakt. Problem bol vnutri v notbuku, dala som to opravit a objednala som nejaku suciastku z ciny
mozes mat rozjebanu baterku. nemas nahodou taky super zvyk nechavat laptop v nabijacke aj ked je nabity? ja som si takto odpalila dve baterky. chybu ohladom baterky neukazuje?
zacni tym ze zistis ci je to problem nabijacky alebo baterky
@falanga pozicaj si od niekoho nabijacku...? netusim ja neviem o IT nic len logicky rozmyslam. to je najlahsie riesenie. dalej uz moje znalosti nesiahaju
@falanga nemusi sa. mozno sa ti viac oplati setrit na novy laptop. kazdopadne ono sa to nepokazi ani nic len to bude viac desktop ako laptop. da sa aj tak fungovat
tak už vieme prečo je slovo nabijačka ženskeho rodu... aj ona ma svoje nalady...
ja keď svoju vypnem tak sa nezapne ked ju zapojim hned naspäť... musim počkať asi 15 min potom už je všetko ok.. najhoršie na tom je to, že aj ked impulzne vypadne elektrika tak nabijačka prestane nabijať a ja musim ihned zvoliť režim hybernacie alebo vypnuť... na to mi baterka ešte stači..
Proste baterka má svoju životnosť a ja by som povedal že akurát tej tvojej skončila alebo končí takže máš na výber kúpiť dačo repasované a lacnejšie alebo potom si kúpiš originál kt. stojí sem tam aj 3x toľko ako repas ...každopádne ak máš starý ntb tak by som sa kašlal nato kupovať originál baterku @4 asi sa mýliš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
zacni tym ze zistis ci je to problem nabijacky alebo baterky
ja keď svoju vypnem tak sa nezapne ked ju zapojim hned naspäť... musim počkať asi 15 min potom už je všetko ok.. najhoršie na tom je to, že aj ked impulzne vypadne elektrika tak nabijačka prestane nabijať a ja musim ihned zvoliť režim hybernacie alebo vypnuť... na to mi baterka ešte stači..
@4 asi sa mýliš
toto je on