Zdravim , viem ze je to tu asi 1000x ale chcem sa spytat
Huci mi ntbook HP teda ventilator . Sa mi aj prehrieval tak som kupil chladiacu podlozku ale stale huci . Cistit som ho nikdy necistil . Mam ho rozobrat a prefukat to vsetko kompresorom ? Dakujem
@kaki134 Keď to začne hučať, skontroluj teploty cez HW Info alebo iný obdobný program .. Skontroluj aj, či ti náhodou niečo nevyťažuje procesor na 100%
Ak sú teploty vysoké, rozober a prefúkaj stlačeným vzduchom .. pozor na teplovodivú pastu medzi procesorom a chladičom (ja osobne by som nechal pôvodnú, neprepastoval by som)
Mimochodom, HP notebooku spúšťajú ventilátor už od 45°C a vyššie a chladič sa krúti dovtedy, pokým neklesne teplota pod 45°C ...
Navyše, neviem, akú máš radu .. no ak máš Pavilion alebo G sériu, tak sa nečudujem
Tak som to rozobral , prefúkal autokompresorom a este pobehal s vysávačom . Výsledok , hral som hry a pod. a vôbec žiadne hučanie , krásne ticho . Teploty sú okolo 54stupňoch . Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ak sú teploty vysoké, rozober a prefúkaj stlačeným vzduchom .. pozor na teplovodivú pastu medzi procesorom a chladičom (ja osobne by som nechal pôvodnú, neprepastoval by som)
Mimochodom, HP notebooku spúšťajú ventilátor už od 45°C a vyššie a chladič sa krúti dovtedy, pokým neklesne teplota pod 45°C ...
Navyše, neviem, akú máš radu .. no ak máš Pavilion alebo G sériu, tak sa nečudujem
"Cistit som ho nikdy necistil . Mam ho rozobrat a prefukat to vsetko kompresorom ? Dakujem"
áno. čo ti v podstate mohlo dopnúť už keď ti napadlo "čistiť som ho nikdy nečistil".
každý book približne po roku a pol až dvoch rokoch začne robiť toto, a u každého je to kvôli tomu že ho treba rozobrať a vyčistiť.