Ahojte. Zrejme tu už boli také otázky, ale tiež by som rada vedela niečo o medicíne. Ako vyzerá štúdium, koľko hodín denne sa vyučuje, čo príjmačky? A tak. Najlepšia by bola odpoveď od niekoho kto tam študuje. ( konkrétne na komenského, všeobecné lekárstv
srdce mi zaplesalo, že tu vidím také fórum, ale zase by som tu rozpútal búrlivú diskusiu tak ti len poviem, že tá námaha, čo vynaložíš aby si sa na medicínu dostala fakt stojí za to
ucit sa akokedy, nekedy je toho vela potom zas ani nie. Ale cez skuskove je to vzdy hroza tak ci tak, zalezi na aku skolu chodis, lebo vsade maju ine naroky. Keby medicina nebola taka jednostranna a brala by do uvahy aj ine nazory, tak by sa mozno dalo, inak je to nic moc no.
@bress zaujíma ma čo konkrétne ti na medicíne tak prekáža.. už veľmi dlho sledujem, že sa prezentuješ tým, že hoci ju študuješ nechceš byť lekárom atď.. tisíce iných by dalo za štúdium medicíny čokoľvek.. Prečo si voči nej taký skeptický? Načo si sa tam potom hlásil? Alebo si čakal že budeš ako Dr. House?
@skingirl94 ja som nepovedal, ze nechcem byt lekarom. To som fakt nikde netvrdil. Mam dost svojich dovodov a veci s ktorymi nesuhlasim v medicine a neviem to velmi dobre prekusnut napriek tomu par rokov budem musiet tak ci tak.
A ked co by dali za studium, tak sa mali ucit a by studovali medicinu. Biflit sa nie je ziadne umenie, akurat zvyk a obcas stastie. Neviem, co je na Dr. Hausovi super, ako serial ok ale inak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A ked co by dali za studium, tak sa mali ucit a by studovali medicinu. Biflit sa nie je ziadne umenie, akurat zvyk a obcas stastie. Neviem, co je na Dr. Hausovi super, ako serial ok ale inak...