Cc, tak mi napadlo neviete niekto nahodou co sa robi ked niekto nezvladne napisat monitor nad 25%? Teda ako opakuje sa rocnik alebo to len strhne body na prijimackach pripadne je nahradny termin?
A prosim vas odpovedajte len ked viete.
PS: Ohladom najdi n
Opakovať ročník kvôli Monitoru? No to určite nie. Aspoň u nás na škole to tak nie je. Však..človek môže mať aj vedomosti, aby napísal Monitor aj na 100%, ale stres robí svoje a aby kvôli tomu opakoval ročník mi príde trocha pritiahnuté za vlasy.
Náhradný termín tiež nie je, keď ho zbabreš. Je iba vtedy, ak si sa nemohol zúčastniť riadneho termínu Testovania.
A ani body sa za to nestrhávajú, resp. ani nepripočítavajú. Máš určitý počet bodov, ktorý môžeš dosiahnuť za Monitor a napríklad z plného počtu 20b za nejakých 15% máš 3b.
Monitor všeobecne je dosť otravná a bezvýznamná vec.
Pokiaľ viem, nedá sa nespraviť. Nie je to maturita. A ani keď maturitu nespravíš, tak neopakuješ ročník, len nedostaneš maturitné vysvedčenie, to je celé.
Takže kľud.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Náhradný termín tiež nie je, keď ho zbabreš. Je iba vtedy, ak si sa nemohol zúčastniť riadneho termínu Testovania.
A ani body sa za to nestrhávajú, resp. ani nepripočítavajú. Máš určitý počet bodov, ktorý môžeš dosiahnuť za Monitor a napríklad z plného počtu 20b za nejakých 15% máš 3b.
Pokiaľ viem, nedá sa nespraviť. Nie je to maturita. A ani keď maturitu nespravíš, tak neopakuješ ročník, len nedostaneš maturitné vysvedčenie, to je celé.
Takže kľud.
ja s mojou gramatikou (a to sa mi značne zlepšila som ho mala sj na nejakych 98 percentil