Čaute,
mám otázku, hádam tu nájdem odpoveď...
Chodím na VŠ a som v 1. ročníku. Ak mám v LS nedostatočný počet kreditov, dokedy som študent? vyradia ma až 31. 8 alebo sa musím ísť hlasiť na UP hneď po skončení Letneho semestra? Ďakujem za odpoveď
Ja chcem začať od prvého ročníka budúci rok na inej VŠ, chcem ísť na EU BA podnikový manažment, keďže škola na ktorú chodím nesplňa moje očakavania a nemá úroveň.
Chodím na TNUAD na FSEV odbor verejná správa.
@77hanes77 Myslím, že budem mať problém s tým, že mi nevychádza počet kreditov, ktorý mám mať za semester, preto sa pýtam ako to je...
A ísť v lete na 2 mesiace do práce tiež nie je moc dobré..
@tangerina Keďže nebudem študent, nebudem môcť brigádovať, ale pracovať na TPP a ja mám super brigádu cez ktorú sa mi dá v lete ešte lepšie zarobiť, preto chcem vedieť ako to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Každá má svoje pravidlá....
Neviem, na akú školu chodíš, ale predpokladám, že aj u vás musí splniť daný počet kreditov (u nás to bolo 40), aby si postúpila do druhého ročníka ...
Predmety prenášať môžeš, pokiaľ ti vychádza ten daný počet kreditov.
A vôbec... Najlepšie bude, keď sem napíšeš, na akú školu chodíš a aký odbor študuješ
Chodím na TNUAD na FSEV odbor verejná správa.
A ísť v lete na 2 mesiace do práce tiež nie je moc dobré..
@4 a čo je zlé na tom ísť cez leto pracovať? aspoň budeš mať peniaze na novú školu