zaujímalo by ma či ak pošlem el. návratku, ale nakoneic sa na zápis nedostavím ani nezaplatím za vydanie štud. preukazu či budem stále medzi študentmi budúceho ročníka alebo ma automaticky vylúčia zo zoznamu...Ide o to, že z inej školy ešte výsledky nie s
no ja mám podobny problem.... ja som tam navratku poslala,ale verim tomu,ze pojdem inde do skoly... presne tak ako ty.... ale tiez neviem,ci aj ked nepridem na zapis, budem medzi studentmi budeceho rocnika...
@efemera niesu akurat oni chcu aspon u mna..zaplatit za preukaz rovno.... na zapis sa chodi az v augste takze oni tie peniaze uz nevratia co im das akurat ,ze ak neprides na zapis tak primu na odvolanie dalsieho a takto sa to toci dokola...
kopa ludi to tak robi lebo sa niekto napr zapise a potom ide na odvolanie inam...
@nixxina len ja mam zapis uz buduci tyzden...a poplatky treba zplatit dva dni po zapise najneskor...len zase niekto vravi,ze ak uz poslem navratku a budem nakoniec na inej skole,tak budem tuto,kam som poslala navratku platit...
@sexychalan No tiež som prijatí na TUKE FEI a o žiadnej el návratke nič neviem. Viem len že mam tento mesiac zaplatiť prevodom 35 € a v auguste prísť na zápis.
a vedel by mi niekto z vas poradiť?.....prišiel mi z UK list že kedže neboli presiahnute kapacity odboru tak su všetci prijaty(teda aj ja) ale definitivne rozhodnutie mi ešte neprišlo a takisto ani list na zápis a pritom do 15 jula si mám vybaviť ubytovanie, nechápem tomu-maturitne som poslala a navratku potvrdila....mam čakať? alebo im tam zavolať? ....na maily neodpisuju
..ja mam taktiez jeden mensi problem co sa tyka navratky a ubytovania..ide o UPJS Kosice...v sa taktiez da zaevidovat ziadost o ubytovanie, no v tejto ziadosti je okrem ineho aj polozka Poznamka..a newem, ci je potrebne do tejto Poznamky napisat pocet km od mojho bydliska do Kosic alebo to potrebne nije je a oni si to uz sami zistia nejako??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
kopa ludi to tak robi lebo sa niekto napr zapise a potom ide na odvolanie inam...