Tak, možno sa budete čudovat načo chcem menit niečo čo by iné možno chceli, ALE Ono ten názov že nadmerná myslím vážne...Sex som mala len raz, ale necítila som takmer žiadne trenie, napriek tomu že partner bol obdarený dobre, Proste som bola moc vlhká, až
@majjuss999 ono ten zvuk je totálne nepodstatný polohu zmeň kvôli tomu, že si ho necítila, ako si sa vyjadrila. tak nejakú takú, kde budeš môcť mať bližšie nohy pri sebe.
Ano ja chapem ze je nepodstatny ale mne dost vadil aspon prvy krat kvoli tomu ze vedla boli rodicia a tak neviem si predstavit ked sa budeme milovat nenapadne ked sestra bude spat v noci kedze izbu mame spolu a nemame kde ist inde keby to nebolo aspon tak pocut neviem ako to je u teba ale u mna je to az prilis hlasne
@grietusha ale inu moznost zatial nemame ona spi dost tvrdo takze mozu byt aj vzdychy ale tak zase nemozu byt hlasne co sa o tom mlaskani povedat neda : )
prosim ta povedz mi nejake vychytavky co si si vsimla, ako to mlaskanie trosku zmiernit
@grietusha no ved ja viem myslis ze mna to nehneva ale to nebude na dlho to len teraz nejake obdobie tak hlupo vychadza kedze u neho sa neda prespavat lebo prerabaju byt takze tam nie je moc miesto a vsetci su doma. ono sa to zlepsi
asi si budem musiet zvyknut na ten zvuk nic ine mi neostava
ten zvuk dekoncentroval aj mna... Nedialo sa to totiž vo vákuu ani na opustenom ostrove ale kašli na iných a vychutnávaj si okamžik.. čo iné ti "poradiť"
Je to úplne normalne. zvykneš si. na začiatku to vadilo presne toto iste aj mne. ale už bude len dobre a budes si to fakt vychutnavat ak by sa to nestalo skus normalne vysušit tamponom.alebo sa nauč stahovat vaginalne svaly. mimochodom to sa chlapom nesmierne pači len to nerob bez kondomu lebo niektorí sa do teba hned urobia. to neni bohvieako dobre potom
@Majjuss999 tie zvuky su uplne nepodstatne.. casom si clovek zvykne a chalan ked je vzruseny a ma ine veci napraci si to an ineuvedomi a aj keby asi by mu to bolo dost jedno. Trosku mozno problem s teou sestrou.. nemiluj sa so sestrou v izbe. Ked sa dvaja miluju ten okamih patri tym dvom ludom v absolutnom sukromni a pohodli. Ked na to nemate prilezitost no tak to si holt budete musiet dajaku vycihat, dajaka chata alebo tak, pripadne si trosku pockat.
Nadmerna vlhkost ? neverim ze je nadmerna.. a aj keby tak ti to moze kopec bab len zavidiet, musia aplikovat barjake gely a hovadiny.. kazi to magicke caro to ze si vlhka je len znamenim, ze si zdrava imho, takze nevidim dovod to menit.
Skus zmenit tie polohy ako ti tu uz baby poradili, viac s tym asi nenarobis.
Practice makes perfect !!!
(treba viac praxe.. a zistis co a ako ti vyhovuje.. je to hlavne o tebe a tvojom partnerovi, tu ti ludia velmi nepomozu)
inak problém to nieje skôr naopak....a to sa nedokážeš zbaviť jednej sestry? Čo takto skúsiť iní čas ako v noci? Obzvlášť taký keď nikto nieje doma by bol fajn
@Finwael presne ak ovravis .. sladka voda zvysuje trenie, slana znizuje.
co sa tyka polohy, aby ti to robilo dobre tak doggie style cize pekne ako psik na kolena a na ruky a nohy spolu a trosku ta chalanko ponaklada zozadu .. a toto je asi prve forum kde sa s takmer vsetkymi nazormi stotoznujem, bud rada ze ti to tak "mlaska" 99/100 chlapov (a ten 1 je aj tak gay) maj uradi presne to cim ty disponujes ... len nezabudaj na hygienu, taky picny puch nie je bohvieco
Som tiež za tú sprchu, je to strašne vzrušújúce a žblnká to tam veľmi milo, takže to utlmí nechcené zvuky ale bacha, vy budete počuť akurát tak veľké hovno, no tí čo nebudú v sprchce, budú počuť všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
prosim ta povedz mi nejake vychytavky co si si vsimla, ako to mlaskanie trosku zmiernit
ale aj tak... mať milostný život s priateľom obmedzený na sex na jednej posteli v izbe, kde ešte spí aj segra... to si radšej premysli
asi si budem musiet zvyknut na ten zvuk nic ine mi neostava
Ale sexovať v jednej izbe spolu zo sestrou ? este povec že mam menej ako 15rokov a možeš ist rovno na sociálku ....
tak nesexujte chvýlu vydrzala si to doteraz vydržíš ešte chvílu
@Majjuss999 tie zvuky su uplne nepodstatne.. casom si clovek zvykne a chalan ked je vzruseny a ma ine veci napraci si to an ineuvedomi a aj keby asi by mu to bolo dost jedno. Trosku mozno problem s teou sestrou.. nemiluj sa so sestrou v izbe. Ked sa dvaja miluju ten okamih patri tym dvom ludom v absolutnom sukromni a pohodli. Ked na to nemate prilezitost no tak to si holt budete musiet dajaku vycihat, dajaka chata alebo tak, pripadne si trosku pockat.
Nadmerna vlhkost ? neverim ze je nadmerna.. a aj keby tak ti to moze kopec bab len zavidiet, musia aplikovat barjake gely a hovadiny.. kazi to magicke caro to ze si vlhka je len znamenim, ze si zdrava imho, takze nevidim dovod to menit.
Skus zmenit tie polohy ako ti tu uz baby poradili, viac s tym asi nenarobis.
Practice makes perfect !!!
(treba viac praxe.. a zistis co a ako ti vyhovuje.. je to hlavne o tebe a tvojom partnerovi, tu ti ludia velmi nepomozu)
a ak to necitis a chceš to cítiť, tak sa daj do dakej polohy kde možeš stiahnuť nohy. To je dobré
@Majjuss999 máš môj rešpekt
inak problém to nieje skôr naopak....a to sa nedokážeš zbaviť jednej sestry? Čo takto skúsiť iní čas ako v noci? Obzvlášť taký keď nikto nieje doma by bol fajn
za a, to nebude počuť,
za b, voda aj keď sa to nezdá vysušuje, takže ešte budeš rada ak to bude kĺzať a
za c, bude to nová skúsenosť samé výhody
co sa tyka polohy, aby ti to robilo dobre tak doggie style cize pekne ako psik na kolena a na ruky a nohy spolu a trosku ta chalanko ponaklada zozadu .. a toto je asi prve forum kde sa s takmer vsetkymi nazormi stotoznujem, bud rada ze ti to tak "mlaska" 99/100 chlapov (a ten 1 je aj tak gay) maj uradi presne to cim ty disponujes ... len nezabudaj na hygienu, taky picny puch nie je bohvieco
@piterko ponakladá
vtipné
každopádne, povedané bolo dosti...
je to urcite velke +