Ta veta dava zmysel, my sme tí pred ktorými nas nasi rodicia varovali... Zlí ludia od ktorých si nemame nic brat.... zacala sa era neposlusnosti podla mna
no, myslim ze som to pochopila..a mam pocit, ze rodicia chcu mat so svojich deti vacsinou slusnych, vychovanych, vzdelanych(atd..)jedincov..cize neznamena, ze sa nazov temy tyka len tych co si napriklad slahaju do kablu..rodicia ma varovali aj pred fajcenim, alkoholom, blicovanim, nadavanim, prostituciou a hocicim inym..a kedze nikto nie je dokonaly, vzdy sa najde nieco, pred cim sa vyvarovat nenechame, aj ked nam na to rodicia poukazu dostatocny priklad..takze ano, my sme tí, pred ktorými nás rodičia varovali
na tej vete nie je nič nepochopiteľné... a keď už človek nevie pochopiť jednoduchú vetu tak ako sorry ale zjavne vám nepáli... a to by som nazvala skôr rečníckou otázkou... a čo sa týka diskusie... tak freestyle ne? každý čo si myslí... ale to by ste ju najprv museli pochopiť
...mozno niesom klon idealu mojich rodicov, no nic to nemeni na fakte ze ma maju radi. mozno sa zmenil trocha ich pohlad na mna, mozno trocha ochladli rodinne vztahy......ale chapu, ze niesom ako oni a myslim, ze sa s tym uz davno zmierili
aj mna maju rodicia radi..no nemaju ani len tusenie co porabam mimo domova..no som si ista, ze keby to zistili tak by sa neodvratili ale snazyli sa pomoct...a co sa tyka tej vety.. je uplne jasna..a pravdiva..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
zeby my sme ti ktori droguju?
ale...STALI SME SA TYMI? pred ktorimi nas rodicia varovali...
nemyslim ze je to az tak tazke pochopit...
aspon ja som jak decko pocuvala od rodicov, ze ludia co drogu su zli a ze si na nich mam davat pozor, nahodou mi nieco namiesaju do pohara v bare...
...teraz si to spravim aj sama ...