Nechapem preco by si nemohol mat kvoli tomu sex, skor by som povedal ze ti to len dost prekaza, tak potom s tym chod doktorke - a nehanbi sa!!!! na to tam su doktori nie??.....chod skor nez budes mat z toho komplexy
chod k urologovi...bude sa to asi operovat,neviem ci budes mat obriezku,alebo sa to bude dat spravit aj inak,no bude to zevraj bolet.....ale ved mas 19!!!a to doteraz si s tym nic nerobil??ved hygiena...a honis si???
Entony uz viem kde je chyba. Mas zarastenu predkozku. Sa stava. Vsak ked som bol este batola sa to muselo stiahnut vies? A preto to zarasta lebo sa to neumyva vies? takze chyba je v hygiene. ti da urolog ke d to zisti. Oni ti to iba stiahnu a budes jacat ako pavian. Cho d s tm tam prosim ta. A na buduc pravidelna hygiena a umyvat si zalud vies? Lebo potom su taketo problemi ako mas
Luboso: Nechaj ho Chlapec konecne dorastol do veku kedy si dovolil sa s tym niekomu zdoverit. Ak je minimalna sanca, ze mu to zachrani potomstvo, tak sa to nemaze
tak. idem sa zdržať akýchkoľvek hlúpych komentárov.
Tvoj problém, keď je predkožka príliš úzka a nepreťahuje sa cez žaluď, je stav, ktorý sa volá fimóza. to nie je podstatné. ovela viac je dôležité, že HYGIENA je trochu asi zanedbaná, hm? a pri sexe to môže spôsobovať problém napríklad pri orálnom uspokojovaní od partnerky..
moja osobná rada-choď k urológi, vyrieši to. lokálna anestéza, jednoduchý zákrok, jasné, bude to trochu bolieť plus budeš musiť zriecť na dva-tri týždne pohlavného života.. ale stojí to za to..tak už bež!
Ale zrovna doslova som to vazne nemyslel .... kazdopadne moze sa stat ze chyti nieco veeeeeeeelmi zle, mozno nejaku pliesen alebo podobne, co mu rozozere kar, potom brucho a potom skape do par tyzdnou
Jednu vec nechapem....ono sa proste taketo veci stavaju, ale vacsinou sa to riesi nejakym tym lekarskym zakrokom ete ked je chalan maly, napr moj pritel to mal tiez, ale mu to "upravili" ked mal asi 5 rokov!co si robil doteeraz?to si si nevsimol ci co?
sorry ale mne to neda preco sa do neho navazate ze to neriesil skor no a ? tak mozno mu sex doteraz nechybal a tak nebolo co riesit rozhodne to nie je nevyhnutne riesit hned samozrejme az na fakt ze uz by to mal za sebov
sa dobre robí sranda z nestastia druhých. Sa skúste vcítit do jeho koze a som zvedavá, či by vás povzbudili reči typu, ktoré ste tu zväčša písali- kúp si slucku,odhnije ti ...
viem, ironia, ale moc ho to nepovzbudí. Tak trosku súcitu a ludskosti.
Aduliatkodca: mno žiadná irónia, je to pravda.. vobec to nemá povzbudiť, keby to malo povzbudiť tak to vypadá takto.: " z toho si nič nerob.. to je uplne bežné, to sa stáva aj babám etc" ale vážne reálnejšie je to lano. & aj tak si myslím že si robí srandu a naviše:
no ked sa nad tým zamyslím, tak mozno to aj bola haluz tak teda v tom prípade ten môj príspevok neplatí, ked si ktosi z tohto robí srandu, tak platí, že vy si spravte este väčšiu
Ale nie, neviem, či mu môžem veriť, možno hovoril pravdu, tak preto som vás zbuzerovala, lebo z neštastia druhých sa sranda nerobí
AAAAAAle aduliatko, ja som mal podobne problemy - teda nie uplne take - tak sa viem dosrt dobre vcitit do jeho koze...a hento som si skor z Typka srandu robil ako z neho, ved prva rada bola seriozna, ja som urobil to iste a hola hej, som zdravy ako bud....teda ako kde
ale dobre borkovat, tak robí ale sa to nepatrí a kedze ja viem, čo sa patrí a čo nie, tak som sa ho zastala A on zato nemôže, že neni taký múdry ako vy
ja viem stifut, ved aj ja si robím často z druhých srandu, tak ale ja sa rada zastávam takých
Aduliatkodca: jeeej.. takže ja som mudry?? Dakujééém.. to si zapametáám..
Nie podla mna je to normálny človek, možno trochu mimo, ale v rámci normy a má strašnú srandu z podobných stránok ako je birdz. a tak sem dal takúto vec a príde za týžden kukne sa , zasmeje sa a má to dalej na háku.. ešte poprípade tam dal fotku nejakého čuráka, čo ho strašne nemá rád aby spravil niekomu inému celkom slušnú hambu. oo.. takže toto si myslím o konkrétnom diskus. foore. a vobec tu nejde o to, že by som si robil srandu z niekoho neštastia, alebo hluposti.
Ale ak sa mílim... tak vážne šecká česť tomu chalanovi.. za jeho neštastie a hlúposť.
no to mi musís dakedy splatit, lebo to len tak hocikomu nehovorím
ale fakt más asi pravdu, lebo v poslednej dobe sú tu samé také podobné diskusie. Ale vzdy je aj nádej, že to je pravda, tak preto ten môj príspevok Ale už to je jedno, sak uz mu poradili, že ma ist k lekárovi, ak náhodu neklamal
Ale myslím si si, že celkom dobrá myšlienka do nejakéj novej telenovely.. Chosé nemože dať Ambrionellu, lebo sa mu nestahuje predkožka.. a tak dalej.. dej by sa už najako domyslel. Napr: Chosé by mal autonehodou, pri ktorej by sa mu predkožka nasilu stiahla a potom by dal Vorthaliu, tým by vznikla velká zápletka medzi Ambrionellou a Vorthaliou. zakedy by sa riešila táto zápletka by sa Chosé neumýval a zas ten istý problém..a dalšia autonehoda.. a tak dalej: ...
Aduliatko mi to pripada ako keby si nikdy nic v zivote neriesila humorom. Cierny humor - najlepsi humor, proste treba si spravit srandu zo vsetkeho co sa da inak je zivot o hovne
mnoo.. možno by bola aj dobrá diskusia menom "Aduliatkodca"
& možem ta upokojiť, že telenovely nepozerávam.. and mená Ambrionelloa a Vorthalia som si vymyslel.. žial bohu nenapadlo ma nič lepšie..a nechcel som dávať typické mená ako Esmeralda a tac.. ale chosého som musel spomenúť
& Tommyhot: nechcem vyripovat,, ale nedá mi to.. hmm :proste treba si spravit srandu zo vsetkeho co sa da inak je zivot o hovne - hmm.. len tak náhodou, nepičoval si nám za to v pzvch foore?? no never mind,, máš pravdu. čierny humor je vpoho.. až moc.
tommyhot práveze ja všetko riešim aj v zivote humorom, proste dostanem gulu, zasmejem sa a nie aby som preto nebodaj revala a tak je to takmer s úplne všetkým.
Ale čierny humor je už dakedy prehnaný, aspon sa mi tu tak zdá, lebo každý neni taký, že si z toho spraví tak velké hovno ako vy. A slová vedia človeku ublížiť.
Ale som už ticho, lebo isto ma zas odbiješ, že nemajú tu takí chodiť. Ale ja som neni už len taká z princípu a zase vy ste, takže už neriešim...
Borkovar, sorry neodpisuj,,potom ti odpísem nechcem zasierať fora, kde sa má diskutovať o danom probléme "KKOKOTINAMI"!!!
ano tommyhot, už zas! ani mna to nebaví, sama som povedala, že taký človek nič v živote nedosiahne. Ale ide o to, že keď vy môžete tie sračky zhodiť, tak ja, práve preto, že ste tie sračky zhodili, sa ich môžem vždy zastať. Po každom príspevku, v ktorých ich zosmiešnite, ja môžem vás, či si tým zvyšujete svoje ego. Pochop to, že je to nekonečný kolobeh. Ako ste vy taký, že to riešite čiernym humorom, ja som zase taká, že sa mi to moc nepáči, keď je ktosi slaboch a ešte mu ostatní blížia!
Aduliatkodca: čo sa sereš, šak si od neho vobec nečítaj príspevky, alebo nereguj na neho. A mne kludne možeš odpísať.. alebo hlavne tu TS, bo idem už čo skoro preč a to story by som si dal skorej jak odídem... jako vážne..
& raz napíšeš, že ta to večšinu baví, predtm zas už kašleš na to.. šak jako povieš. Aj mna to baví písat o totálnych p.. ale ked sme na fore EMO písali, tak IT už mi kazil náladu z toho šeckého.. Ale šak netreba si brat podobné veci k srdcu..
Proste ked sa mi čosi nepáči, tak chcem si to s tým dotyčným vydiskutovať. Ale uz sa to vyriešilo aj prečo som to napísala, preto som nato chcela kaslat
A ebem tu uz na všetko, lebo zas je to osobné a netýka sa to danej témy...
tommyhot, ano to som fakt až taká blbá a nepochopila som. Lebo ako keby ta nepoznám od začiatku, čo sem chodím a neviem, že len rád vyrypuješ a zo všetkého spravíš ironiu. V nejednej diskusii sme sa podpichovali, ale zdalo sa mi, že borkovar to myslel vázne, tak preto som mu to vysvetlila, že ja to tak neberem. A možno to aj zle vyznelo, neviem.
A inak ani ty si potom nepochopil, že s tým smutným to bola tiež vyložená provokácia
Ale uz ma to fakt nebavilo, lebo bolo hadam 20 príspevkov ohladne ničoho, tak preto som nato dlabala a ešte že hrala sa na múdru, aby si to nezobral v zlom.
A nakoniec ja za svoju blbosť nemôžem, takže to omg si nechaj si pre iného!!!
Noo nato jak vás poznám, tak ste asik velký srandisti a aj toto myslíte čisto zo srandy.. a aj Tommyhot sa len tak čisto zo srandy pýta, že či je už uplne blbá.. No never mind. Zas si nemyslite že nejako tým idem do vás rýpat,, bo ja to myslím len zo srandy.. Ale šak čo vám budem hovorit, ja viem že to chápete.. A ked mi niečo odpíšete, nech je to čokolvek tak to bude zo srandy,, aj keby tam bolo napísané že to už zo srandy neni. no asik tolko.. Na kerý kokot tu furt do seba jebete ked to šecko je zo srandy a neni to ani ftipné ani nijaké..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
vsak si to stiahni sam nie? Nemozes mat zarastenu cikulu vsak hygiena nie? ako si ho potom umyvas?
Vsak ak mas broplemy tak chod za sexuologom
chod k urologovi...bude sa to asi operovat,neviem ci budes mat obriezku,alebo sa to bude dat spravit aj inak,no bude to zevraj bolet.....ale ved mas 19!!!a to doteraz si s tym nic nerobil??ved hygiena...a honis si???
si nezodpovedny...
si nezodpovedny... "
jake ujeby som chytil Vyznie to jak keby bol nezodpovedny lebo si nehoní D
Tvoj problém, keď je predkožka príliš úzka a nepreťahuje sa cez žaluď, je stav, ktorý sa volá fimóza. to nie je podstatné. ovela viac je dôležité, že HYGIENA je trochu asi zanedbaná, hm? a pri sexe to môže spôsobovať problém napríklad pri orálnom uspokojovaní od partnerky..
moja osobná rada-choď k urológi, vyrieši to. lokálna anestéza, jednoduchý zákrok, jasné, bude to trochu bolieť plus budeš musiť zriecť na dva-tri týždne pohlavného života.. ale stojí to za to..tak už bež!
ale nie,ved to je vaaaazne!!!
sa dobre robí sranda z nestastia druhých. Sa skúste vcítit do jeho koze a som zvedavá, či by vás povzbudili reči typu, ktoré ste tu zväčša písali- kúp si slucku,odhnije ti ...
viem, ironia, ale moc ho to nepovzbudí. Tak trosku súcitu a ludskosti.
prihlásený 1x
Naposledy prihlásený:
18.6.2007 o 14:19
takže o čo ide.
Ale nie, neviem, či mu môžem veriť, možno hovoril pravdu, tak preto som vás zbuzerovala, lebo z neštastia druhých sa sranda nerobí
ja viem stifut, ved aj ja si robím často z druhých srandu, tak ale ja sa rada zastávam takých
Nie podla mna je to normálny človek, možno trochu mimo, ale v rámci normy a má strašnú srandu z podobných stránok ako je birdz. a tak sem dal takúto vec a príde za týžden kukne sa , zasmeje sa a má to dalej na háku.. ešte poprípade tam dal fotku nejakého čuráka, čo ho strašne nemá rád aby spravil niekomu inému celkom slušnú hambu. oo.. takže toto si myslím o konkrétnom diskus. foore. a vobec tu nejde o to, že by som si robil srandu z niekoho neštastia, alebo hluposti.
Ale ak sa mílim... tak vážne šecká česť tomu chalanovi.. za jeho neštastie a hlúposť.
ale fakt más asi pravdu, lebo v poslednej dobe sú tu samé také podobné diskusie. Ale vzdy je aj nádej, že to je pravda, tak preto ten môj príspevok Ale už to je jedno, sak uz mu poradili, že ma ist k lekárovi, ak náhodu neklamal
ale inak dobrá myslienka, takých 300 castí by z toho bolo určite
& možem ta upokojiť, že telenovely nepozerávam.. and mená Ambrionelloa a Vorthalia som si vymyslel.. žial bohu nenapadlo ma nič lepšie..a nechcel som dávať typické mená ako Esmeralda a tac.. ale chosého som musel spomenúť
& Tommyhot: nechcem vyripovat,, ale nedá mi to.. hmm :proste treba si spravit srandu zo vsetkeho co sa da inak je zivot o hovne - hmm.. len tak náhodou, nepičoval si nám za to v pzvch foore?? no never mind,, máš pravdu. čierny humor je vpoho.. až moc.
Ale čierny humor je už dakedy prehnaný, aspon sa mi tu tak zdá, lebo každý neni taký, že si z toho spraví tak velké hovno ako vy. A slová vedia človeku ublížiť.
Ale som už ticho, lebo isto ma zas odbiješ, že nemajú tu takí chodiť. Ale ja som neni už len taká z princípu a zase vy ste, takže už neriešim...
Borkovar, sorry neodpisuj,,potom ti odpísem nechcem zasierať fora, kde sa má diskutovať o danom probléme "KKOKOTINAMI"!!!
A som zvedavá zase na to tvoje ale, už
to nechajme, ty si proste iný ako ja.
A inak nemyslím si, že si taký v živote, ale to je jedno, to som sa len hrala na múdru. Takže sa maj krásne
& raz napíšeš, že ta to večšinu baví, predtm zas už kašleš na to.. šak jako povieš. Aj mna to baví písat o totálnych p.. ale ked sme na fore EMO písali, tak IT už mi kazil náladu z toho šeckého.. Ale šak netreba si brat podobné veci k srdcu..
A ebem tu uz na všetko, lebo zas je to osobné a netýka sa to danej témy...
A inak ani ty si potom nepochopil, že s tým smutným to bola tiež vyložená provokácia
Ale uz ma to fakt nebavilo, lebo bolo hadam 20 príspevkov ohladne ničoho, tak preto som nato dlabala a ešte že hrala sa na múdru, aby si to nezobral v zlom.
A nakoniec ja za svoju blbosť nemôžem, takže to omg si nechaj si pre iného!!!
a odpísala by som aj čosi drzejšie, ale už tu nechcem písat od veci k téme. takže más stastie, ved predsa sprostí majú stastie
takze skôr tebe patrí to OMG!!!!
nechcem písat blbosti, bo neviem, ako by si to zobral, či by si sa náhodou neurazil!
Ved este nám tu preboha skolabujes a čo by sme si tu bez teba počali??? veď by tu nemal kto pi.ovať do tých menej inteligentných ako si ty!!!
A plakať hanba neni, zvlášť nie, keď si to ty!!! Sak posli adresu a pošlem ti aspon vreckovky, aby si sa náhodou v tých slzách neutopil