Medzinarodne vztahy a diplomacia na univerzite Mateja Bela?
ahojte , chcel by som sa dostat na univerzitu Mateja Bela - medzinarodne vztahy a diplomaciu, ma s touto fakultou niekto skusenosti? niejake rady? pripadne niekto kto tam studuje? je tazke sa tam dostat?- mam ciste jednotky a bavia ma jazyky.... Ďakuj
ahoj, ja tu chodim a musim povedat, ze ja som touto skolou nadsena, co vsetko ponuka .. prednasky s roznymi vevyslancami alebo s ludmi, ktori sa zaoberaju istym nazvime to pasmom v medzinadnych vztahoch.., ak ta bavia jazyky, dejepis a mas prehlad o tom cca co sa deje vo svete.. tak no problem.. drzim palce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
ahoj, ja tu chodim a musim povedat, ze ja som touto skolou nadsena, co vsetko ponuka .. prednasky s roznymi vevyslancami alebo s ludmi, ktori sa zaoberaju istym nazvime to pasmom v medzinadnych vztahoch.., ak ta bavia jazyky, dejepis a mas prehlad o tom cca co sa deje vo svete.. tak no problem.. drzim palce...