tak podla toho aka si "fajnova"... na a3akoch sa najdu aj horsie aj lepsie izby, ak si na zrekonstruovanom bloku tam je to fajn, na niektorych starsich sa najde hocico....
Ak nie si uplne narocna stacia ti aj atriaky, a budes to mat blizsie na bus
@cyklysta čo sa týka izieb tak nie som fajnová, ale mám zimomriavky z predstavy spoločných spŕch a WC pre celú chodbu... nevieš ako vyzerajú tie kúpeľne na manželákoch, ktoré sú pre jednu bunku?
@runwayslut no tak v tych sprchach sa najde hocico...to mas celkom opodstatnene obavy , ale zavisi to od konkretneho bloku... tak uz len koli tomu ze tam ma pristup menej ludi myslim ze by mali byt v lepsom stave... tazko to vsak zovseobecnovat... na manzelakoch som nebyval... ale na sturaku napr sme si sprchu a Wc museli sami riadit...a stav zavisel od toho kto prave riadil ....kazdy mal inu predstavu o cistote
na átriákoch je väčšina spŕch a wc rekonštruovaných a ktoré neboli rekonštruujú sa tieto prázdniny.
Pre rekonštrukciu budú počas letných mesiacov zatvorené Átriové domky – bloky F, G, H, J, M, manželské internáty - G, VBB - druhé a tretie poschodie, izby č. 21 - 36. Ubytovanie na bloku L bude umožnené, ale upozorňujeme záujemcov, že pre rekonštrukčné práce na okolitých blokoch tu môže byť zvýšená hlučnosť.
čiže neviem ako je to s blokom P. P je blízko jedálne. Manželáky veľmi ďaleko. Ale podľa mňa manželáky budú vždy zachovalejšie ako AD.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ak nie si uplne narocna stacia ti aj atriaky, a budes to mat blizsie na bus
na átriákoch je väčšina spŕch a wc rekonštruovaných a ktoré neboli rekonštruujú sa tieto prázdniny.
Pre rekonštrukciu budú počas letných mesiacov zatvorené Átriové domky – bloky F, G, H, J, M, manželské internáty - G, VBB - druhé a tretie poschodie, izby č. 21 - 36. Ubytovanie na bloku L bude umožnené, ale upozorňujeme záujemcov, že pre rekonštrukčné práce na okolitých blokoch tu môže byť zvýšená hlučnosť.
čiže neviem ako je to s blokom P. P je blízko jedálne. Manželáky veľmi ďaleko. Ale podľa mňa manželáky budú vždy zachovalejšie ako AD.