Mam velmi rada jedneho chalana a neviem ako ho mam zaujat
ahojte tak niektori ma uz aj poznate ale tak teraz je to o niecom inom tato diskusia mam rada jedneho chalana s ktorym chcem skusit nieco viac ale problem je vtom ze neviem ako ho mam zaujat poradte mi prosiiim
Nechápem ako chcete aby to sruhý o vás vedeli keď neviete otvoriť ústa a povedať to čo si myslíte. Veď ten dotyčný nie je jasnovidec že vie čo sa ti práve preháňa mysľou.
a nebude mu vadit ked sa s nim budem rozpravat o jeho byvalych priatelkach??? chcem v pondelok skusit ist za nim a spytat sa ho ci nepojde von asi to bude dobry napad
niie podla mna neni dobry napad hned mu to hovorit...alee najskor mu musis nejako naznacovat ze sa ti lubi...potom to pochopi a ak nezacne prejavovat zaujem thak si v kaši ale ak ano tak uz si v nebi a hlavne nenaliehaj na neho oukey?
ajojkyy mno thaak mam probleem........paci sa mi jeden chalan ale on si somna robi sranduu a ani newee zesa mi pacii proste chcem to zmenit chcem nieco viacc..............nechcme aby mse boli len kamaratii poadte mi plss
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
To by mohlo zabrať nie??
..co sa bude diat...