Mám 17 rokov a za 5 mesiacov budem mať už 18...a moja výška je 174 cm neje to trošku málo na môj vek ? Každý môj kamarát je odo mňa aspoň o hlavu vyši ...
čo myslíš kolkým babám záleží na výške chalana? jediné čo väčšina báb chce..je aby bol chalan od nej vyšší...a vieš koľko 173cm a nižšie..vysokých báb chodí po svete? milióny...to kôli výške sa určite netráp..
mno ludia v pohode...ja mam sice len 14 ale stale mam len 150...moje kamosky maju aj 170 (a to niektore su odomna mladsie) takze teraz mi povedzte kto ma mat komplexi...jasom si niecim presla a viem ake to je...kazdy sa mi posmieval...lebo som iba o hlavu vyssia od prvakov(a som deviatacka)kazdy sa mi posmieval ....a ja som sa trapila..a plakala som vela krat...ale uz to preslo pretoze som sa s tym zmierila...a inak myslim ze to vobec neni malo na 18 rocneho chalana........ja poznam 40 rocneho uja ktory ma 165 cm...a nema ziadnu vadu v raste,..proste je taky...
Kašli na výšku nemôžeme byť všetci rovnaký a sú aj nižší ber to tak si priemer no a čo buď rád vysoký majú väčšinou problémy s chrbticou tak to nie je moc výhra buď spokojný aký si
toto je hadam najzbytocnejsi komplex, o akom som kedy pocul.... :..ja mam 177 no mozno 179 cize cca 3-4 cm, a vobec si nepripadam, ako krpec......a zase byv. spoluziak bol nizsi mozno o 5cm a cez prazdniny vyrastol cca 10-15cm...tak bud v pohode a chlapci rastu aj v 21-ke
a musim ti povedat, ze asi uz nenarasties... to je blbost, ze ludia rastu do 22 alebo dokonca 25 rokov... ja som astol do neakych 16tich... odvtedy som u nenarastol... a mam s botami 180...
ja mam 172 a to som za rok vytastla iba o 2cm a mam ece len 15: D a sak mne to staci: ak mas komplexy skus opetky, heh Dale ne sak to je apsolutne idealna vyska
Nevadí...Aj nízky chalani môžu byť fajn,a na svete je veľa krpatých dievčat...A menšie dievčatá-to mi príde také krajšie ako nejaké také eifelovky (čo dúfam že ja až taký extrém nebudem) takže kľud
môj tata má 45 rokov a je vysoký ako ty a je šťastný a ženskými obletovaný a ty ešte kľudne môžeš vyrásť a nie je to predsa koniec sveta poznám chalanov čo majú 165 cm a sú o kúsoček starší od teba. a žijú...
ja by som ťa náhodou brala do partie, ono totiž ja na škole som zvyčajne s kamarátmi - chalanmi, ktorí sú ale aj dosť vysokí (jeden kamarát má čosi cez 2 metre), a ja mám 165 cm tak konečne niekto na koho by sa dalo normálne pozerať lebo to už keď má chalan cez 185 cm to už sa mi zle na neho kuká
proste, nič si z toho nerob... však ako sa vraví - dobrého veľa nenarastie
Jediný rozdiel bude, že Ťa nevezmú do basketbalového výberu a pokiaľ si toho názoru že chalan má byť vyšší ako baba s ktorou chodí tak budeš mať trochu zúžený výber
Ale nie.. možno ešte vyrastieš centimeter- dva, ale skôr nie.
chech ja mam 13 a mam 175,no neviem ci este vyrasties,moc tomu neverim ze clovek rastie do 22-25 rockov.Neviem ,v triede (u nas) je taky priemer cca 165 cm,podla mna by mal byt muz vysoky ale urcite sa nestratis Kludne este mozes vyrast,kasli na to zivot mas len jeden a moze ti byt jedno ci mas 173 alebo 195.Inac polad na babu z dola moze byt zaujimavy .urcite mas taku nejaku priemernu vysku.
hej kolego, ak mas mensích rodicov, je uplne normalne ze mas taku vysku a snad si nemyslis ze budes mat vyse 180 cm, ak tvoji rodicia su mozno o 20 cm nizsi, genetika nepusti, to nevies taku lahku matematiku??
apropo. mam 23, som menší, a neprekáza mi to vobec, najma pri mojej umeleckej profesii je to velka vyhoda
zameraj sa na to, co je tvoja charizma, ktora prameni z tvojho vnutra. vtedy nebudes mat páru a budes najvecsi, ver mi
kasli na telesnu vysky, tu ovplyvnit nemozes. prijmi sa.
koncentruj sa na duchovnu, vnutornu.
apropo videl som thajsky box...vies asi kus o com to je..
maly boxerista... 160 cm, dal do smutku skoro dvojmetroveho dlhana.... on bol slavny a dlhan odisiel s hanbou, ze ho krpec dal dole
po svete beha mnoho OVELA nizsich chalanov, ako si ty, nemaj boja ... okrem toho to nie je az tak malo.. bud rad, ze nie si trpaslik, ci liliput, ci ako sa im hovori
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
A buď rád, že nemáš 2 metre
to potom fakt musis mat vysokych kamaratov ja tiez nemam az tak vela
no ale este sa rastie tusim tak este mozes vyrast ja mam 170 a mam 16 a da sa to no
to sa mi zda cudne ze by niekto rastol do 22. roku zivota
a ake je to cool ak je baba vyssia
niekedy az nechapem co za kra.. veci su ludia schopni tu rozoberat..
akurat premyslam.. este tu asi nebola diskusia "mam 5,5cm vlasy, nie je to vela"
a musim ti povedat, ze asi uz nenarasties... to je blbost, ze ludia rastu do 22 alebo dokonca 25 rokov... ja som astol do neakych 16tich... odvtedy som u nenarastol... a mam s botami 180...
ja by som ťa náhodou brala do partie, ono totiž ja na škole som zvyčajne s kamarátmi - chalanmi, ktorí sú ale aj dosť vysokí (jeden kamarát má čosi cez 2 metre), a ja mám 165 cm tak konečne niekto na koho by sa dalo normálne pozerať lebo to už keď má chalan cez 185 cm to už sa mi zle na neho kuká
proste, nič si z toho nerob... však ako sa vraví - dobrého veľa nenarastie
Ale nie.. možno ešte vyrastieš centimeter- dva, ale skôr nie.
apropo. mam 23, som menší, a neprekáza mi to vobec, najma pri mojej umeleckej profesii je to velka vyhoda
zameraj sa na to, co je tvoja charizma, ktora prameni z tvojho vnutra. vtedy nebudes mat páru a budes najvecsi, ver mi
kasli na telesnu vysky, tu ovplyvnit nemozes. prijmi sa.
koncentruj sa na duchovnu, vnutornu.
apropo videl som thajsky box...vies asi kus o com to je..
maly boxerista... 160 cm, dal do smutku skoro dvojmetroveho dlhana.... on bol slavny a dlhan odisiel s hanbou, ze ho krpec dal dole
tak potom o čom je reč u teba