Kedže som športovec, saozrejme spoločné chlapské sprchy pre mna nie sú žiadne tabu.
A nehovorte mi, že ste sa nikdy neobzreli po dlžké ostatných...
Zistenia su vcelku zaujímavé. Kamarát ma asi najmenší penis, ktorý som kedy videl a predsa má už dlhoročnú známosť, takže (len) o tej dĺžke to určite nebude.
hm no s tou hrubkou mi to nedalo a musel som si odmerat ...v nestoporenom stave mam hrubku 3,5 cm...takze wewo si sa asi preratal...dufam ze si nemyslite ze som uchyl ked som si tu kvoli nejakej blbej teme meral hrubku
No nie si jediný, ktorý si meral hrúbku.. ale.. absolutne si nemyslím, že by si sa mal svojou veľkosťou stresovať. Neviem aký veľký ho chceš mať a na to chceš následne používať, ale to čo máš ti bude pri sexe absolutne stačiť.. a kvalitná predohra je podla mňa dobrá pri každej dlžke, hrubke.. jednoducho vždy pri sexe.. ved je to predsa také príjemné. A sex je práve o tom.. o tom príjemnom.. a áno, je to dostatočné na uspokojenie ženy..
no a ja k tejto téme dodám že na uspokojenie ženy stačí 7 centi v erektilnom stave a žena je aj tak najcitlivejšia len v prvej tretine vagíny takže komplexy z dĺžky nechápem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a inak, aaaano, ved to je tak male, za by som sa hanbil vobec mysliet na sex
Viac nemam co dodat
A sex nie je len o penise
A inak aj male veci dokazu velke divy
Kedže som športovec, saozrejme spoločné chlapské sprchy pre mna nie sú žiadne tabu.
A nehovorte mi, že ste sa nikdy neobzreli po dlžké ostatných...
Zistenia su vcelku zaujímavé. Kamarát ma asi najmenší penis, ktorý som kedy videl a predsa má už dlhoročnú známosť, takže (len) o tej dĺžke to určite nebude.
Máš nádej
a vážne nerozumiem tomuto vašemu premeriavaniu a dôrazu na velkosť..
ja viem že všetci ste v tomto rovnaký a je blbé že sa vôbec čudujem prečo je tomu tak ale už si konečne uvedomte že nám o vašu dĺžku nejde!!!
kď tak, tak o hrúbku
rovnakí..kks.koľko chýb..
a kEď....to tá únava zo školy..
O=2*Pí*r
4,5=2*Pí*r
r=4,5/(Pí*2)
r=0,716cm
a sikovnost