S priatelom sme spolu priblizne dva roky, napriek tomu, ze mam 23 (vzdy som bola siva miska), je moj prvy. Vsetko spolu klape, rozpravali sme sa uz aj o spolocnej buducnosti. Lenze je tu jeden problem, ma ho maly, 8 cm a ked je vo mne takmer vobec ho neci
Sex je dôležitý, ale určite nie najdôležitejší vo vzťahu. Podľa mňa lepšie mať niekoho, kto je normálny, rozumiete si ako niekoho kto je obdarený ale správa sa ako prasa alebo je agresívny a podobne... Ale to je len môj názor, ty to môžeš cítiť inak.
Sama uvidíš ako sa budeš pozerať na tento prblém neskôr a potom sa aj rozhodni. Každopádne by som teraz neriešila čo bude neskôr, to nikto nevie...
Bud rada,ze ho mas,takeho mozno uz nestretnes. Treba znasat aj tie horsie veci,nie len tie dobre. Bud spokojna. Ved,urcite by si nechcela,keby ho mal nejakych 24cm ako ja.
Každopádne to teraz nerieš, situácia sa môže vyvinúť aj inak. Ako vieš že zalúbenosť opadne a ty zatúžiš po niekom s "normálnym"?
Situácia sa môže vyvinút hociako, napríklad si postupom času môžeš zvyknúť a bude ty vyhovovať aj po sexuálnej stránke, môže ti dať "kopačky" alebo môže Vaša zalúbenosť trvať roky a ked budeš staršie nebude ti na tom už záležať.
čím viac čítam v poslednej dobe tieto fóra tak mi z toho začína vychádzať že drtivá vačšina žien si vyberá partnera podla ciciny, to je fakt úbohe - ,,lúbim ho ale má malý kokot,, takú pičovinu povedat...
a potom že chlapi sú svine voči ženám, no nevím na kerej strane je tá jebnutost vačšá...
no skus sa spravit vaginalne prstami, ak sa podari tak je po probleme prsty mas isto kratsie ako 8 cm a teda staci len jeho natrenovat aby vedel to co ty rukami... divna otazka divna odpoved ale myslim ze celkom logicka
inak niekde som čítal(to tu píšem nejak často že sa musíš naučiť sťahovať a potom si to užijete a pomôcky by to mohli ešte zhoršiť teda že by si to už necítila vôbec tým žeby sa to rozťahalo a že trebá praktizovať polohy z hlbokým vniknutím hoc vraj hlavná je hrúbka lebo najcitlivejšie je to na začiatku...lepšie ako hľadať niečo nové je naučiť sa pracovať z tým čo máte
Zbytočne si nahovárať, že sex nie je najdôležitejší nemá cenu, pretože istú rolu hrá. Mnoho manželstiev či partnerstvie sa rozpadá, lebo im to nefunguje v posteli. Asi je to aj chyba ľudí, že nedokážu si vážiť iných vecí na tom druhom, ale tak...
Ak si s ním spokojná, ako tak, že dokážeš si to pri ňom užiť tak to nerieš..
ak už teraz nad tým rozmýšľaš, či ti to nebude vadiť do budúcnosti, tak ti to náhodou nevadí aj momentálne? neviem si inak predstaviť, prečo by si o tom vôbec rozmýšľala... inak to, že má niekto veľkého tiež nemusí znamenať, že budeš mať orgazmus kvôli veľkosti ...podľa mňa sa zbytočne "trápiš"...ak je to ako si napáísala "ten najúžasnejší človiečik", tak sa ho drž a nevydumuj
mozno prave tento jeho nedostatok vam vo vstahu pomoze. Podla man si to on uplne uvedomuje, a preto ti je vdacný, ze si s nim a bude sa ti to snazit vynahradti v vsetkom ako len bude moct....a napr. podla mna ti ani nebude nikdy vycitatt tvoju postavu...cize moj nazor je, zeby si to s nim neamal zahadzovat....aspo nie teraz, po case uvidis...
Všetko je to o peniazoch. Môžeš mu navrhnúť zväčšenie penisu chirurgickým zákrokom. Je to prirodzene isté riziko a nie je to lacný špás, alebo vyskúšaj iné, menej dramatické spôsoby,
napríklad pumpu na penis, alebo používaj krúžky na penis.(teda ak sa o tom bavíte čo by ste mali si myslím)
Zo všetkého by mal svoju pozornosť sústrediť na svoju pozornosť, vylepšovanie svojho „mileneckého" umenia a techník, pretože len veľký penis nie je zárukou blaženosti pre žiadnu ženu.
A ešte jedná rada, !!!!!!!!!!! SEX JE V MANŽELSTVE VEĽMI DôLEŽITY !!!!!
Lebo neskôr, sa ukáže tiež nejaký dobrý chalan,, a žena ako vieme tiež ma svoje pudy!
a milenca si nájde,,, Každá že na chce vo svojom živote zažiť poradný sex!!....
Nebudem to rozpisovať ale je to tak ..... A názory dievčat vo veku od 15 do 25 ani neberiem do úvahy ak povedia že to tak nieje... Po 10 rokov manželstva bez poriadneho sexu sa Ťa pák spýtam,,, na názor ... či milenec to neznačné istiť ....
V skratke... mám kopec kamarátov čo sú kur.. alebo šľapky sa to dá tak nazvať, máju 25, a nechávajú si platiť za sex vydatými ženami,, a není to ako že jedná žena,, .. je ich spusta ...
Takže určite sa tým zatiaľ netráp,, ale neskôr to problém bude .,, či chceš alebo nie ..
Ked si ho ulozite do mojho pristroja tak vam narastie . Vyrabam pristroj na natahovanie penisu prepracovanej ,jedinecnej konstrukcie. moja stranka www.zvecsovatel.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Sama uvidíš ako sa budeš pozerať na tento prblém neskôr a potom sa aj rozhodni. Každopádne by som teraz neriešila čo bude neskôr, to nikto nevie...
Situácia sa môže vyvinút hociako, napríklad si postupom času môžeš zvyknúť a bude ty vyhovovať aj po sexuálnej stránke, môže ti dať "kopačky" alebo môže Vaša zalúbenosť trvať roky a ked budeš staršie nebude ti na tom už záležať.
a potom že chlapi sú svine voči ženám, no nevím na kerej strane je tá jebnutost vačšá...
jebliny....
niektore si to vedia uzivat aj s "krpcami"
inak niekde som čítal(to tu píšem nejak často že sa musíš naučiť sťahovať a potom si to užijete a pomôcky by to mohli ešte zhoršiť teda že by si to už necítila vôbec tým žeby sa to rozťahalo a že trebá praktizovať polohy z hlbokým vniknutím hoc vraj hlavná je hrúbka lebo najcitlivejšie je to na začiatku...lepšie ako hľadať niečo nové je naučiť sa pracovať z tým čo máte
Ak si s ním spokojná, ako tak, že dokážeš si to pri ňom užiť tak to nerieš..
napríklad pumpu na penis, alebo používaj krúžky na penis.(teda ak sa o tom bavíte čo by ste mali si myslím)
Zo všetkého by mal svoju pozornosť sústrediť na svoju pozornosť, vylepšovanie svojho „mileneckého" umenia a techník, pretože len veľký penis nie je zárukou blaženosti pre žiadnu ženu.
A ešte jedná rada, !!!!!!!!!!! SEX JE V MANŽELSTVE VEĽMI DôLEŽITY !!!!!
Lebo neskôr, sa ukáže tiež nejaký dobrý chalan,, a žena ako vieme tiež ma svoje pudy!
a milenca si nájde,,, Každá že na chce vo svojom živote zažiť poradný sex!!....
Nebudem to rozpisovať ale je to tak ..... A názory dievčat vo veku od 15 do 25 ani neberiem do úvahy ak povedia že to tak nieje... Po 10 rokov manželstva bez poriadneho sexu sa Ťa pák spýtam,,, na názor ... či milenec to neznačné istiť ....
V skratke... mám kopec kamarátov čo sú kur.. alebo šľapky sa to dá tak nazvať, máju 25, a nechávajú si platiť za sex vydatými ženami,, a není to ako že jedná žena,, .. je ich spusta ...
Takže určite sa tým zatiaľ netráp,, ale neskôr to problém bude .,, či chceš alebo nie ..