to by bolo nechutné... priteplené... hoci na druhej strane, ak má ktosi nohy, kt. môžu konkurovať orangutanovi, nejako to preriedi´t by nebolo odveci...
tí muži, ktorí sú vrcholovými športovcami (atléti, cyklisti, plavci...), nech si to holia, keď im to pomáha k úspechu
tí muži, ktorí sú modelmi, tak si myslím, že by nemali vyjsť na mólo zarastený jak gorile...jemné ochlpenie je normálne
ostatní muži, nech si robia čo chcú
ja sa holiť si nohy nechystám, no raz podľa mňa k tomu príde, ale úplne, že zo srandy, a nebudem to praktizovať pravidelne...predsa skúsiť treba všetko
..ako mne je to vcelku o sto sest jednoo..alaaaaaaaaaaae nezaskodilo by, keby sa na mesiac zbavili ochlpenia NA NOHAACH ,aby wedeli ako mi trpime,ked wedcina baab sa holi kvoli nim wsadeeeee
Jednak je to prirodzený prírodou určený fakt, do ktorého by sa nemalo zasahovat... Ked uz to tam rastie ma to svoj dvovod. Koniec koncov ako vsetko co sa na svete deje.
aj chlpy na zenskej pi*ke a neverim ze sa ti chce tam hrabat, jungle freedom kua ..... alebo ked ma este neoholene nohy ..... ved aj to je prirodzene ne.....
podla toho ako s tym vyzera...bo kamarati (tanecnici, plavci) maju oholene nohy a vyzeraju tak super...ale zas na druhej strane jeden kamarat nema oholene nohy a pravdepodobne ma v rodine nejaku gorilu... :-!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
je to teple
tí muži, ktorí sú modelmi, tak si myslím, že by nemali vyjsť na mólo zarastený jak gorile...jemné ochlpenie je normálne
ostatní muži, nech si robia čo chcú
ja sa holiť si nohy nechystám, no raz podľa mňa k tomu príde, ale úplne, že zo srandy, a nebudem to praktizovať pravidelne...predsa skúsiť treba všetko
každý nech si holí čo chce kurva.
Ja osobne neviem, v čom mi neoholené nohy bránia, tak dlabem na to
S homofóbnymi komentármi tiež bežte do pyče..
Mal by si rasta holit dready?
Mal by si lev holit hrivu??
Jednak je to prirodzený prírodou určený fakt, do ktorého by sa nemalo zasahovat... Ked uz to tam rastie ma to svoj dvovod. Koniec koncov ako vsetko co sa na svete deje.
aj chlpy na zenskej pi*ke a neverim ze sa ti chce tam hrabat, jungle freedom kua ..... alebo ked ma este neoholene nohy ..... ved aj to je prirodzene ne.....
tak ale niektorí si aj musia..kvôli športu