Ja na nej bezim (-: . Podla mna zatial najvydarenejsia verzia. Nie som ziadny tester, ani programator, aby som to vedel nejako hlbsie ohodnotit, no mam s nou ovela menej problemov ako s predchadzajucimi verziami. Konecne sa mi pomerne jednoduchym spôsobom podarilo vypnut dedikovanu grafiku (v predchadzajucich verziach to bol napriek nekonecnemu skusaniu mnohych a mnohych postupov marny boj), konecne normalne funguje scorlovanie na touchpade, nabootuje mi to za polovicu casu ako predchadzajucu verziu. Zatial som spokojny.
@dhampir mne to update-manager vzdy nehorazne cele dodrbe, jak keby mi odstrani takmer vsetky drivere alebo co.. a nakoniec musim reinstalovat. asi preto ze tam mam vela ppacok, a instalnutych veci v systeme.
ja ficim na ubuntu 10.10 mam len 1GB ram a slaby procak 12.04 mi dost seka a dost vela chyb mi hlasi naproti tomu 10.10 je uplne idealna vsetko fici az na to ze uz nie je podporovane aktualizaciami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.linuxexpres.cz/distro/recenze-...
» www.zive.cz/clanky/nove-ubu...
Ja mam Xubuntu asi pred tyzdnom som aktualizoval na 12.04 LTS, skoro ziadne velke zmeny.
zase to domovske menu sa mi nepaci po kliknuti tam hore vlavo...to ze su tam tie naposledy otvorene veci..lepsie bolo to predtym sa mi zda
a po dalsie, neviem ci sa mi to zle nainstalovalo alebo co, ale pomerne casto mi vyskakuje nejaka chyba
Ide to fajn, az na skypa, tomu obcas zahrabe (zmizne aj z trayu aj z listy), + flash s nVidiovimi driverami už nejde. jedine bez HW akceleracie.
Ale inac sa dost veci zlepsilo, vsetko sa mi zda ze ide plynulejsie.