Ahojte, prosím Vás, prišla už niekomu písomná odpoveď na odvolanie z Lek. fakulty? Lebo tam bolo písané, že by mala prísť do 30 dní, a tie práve uplynuli.
@saxo93 V aise mam aj ja, ze som neprijata, a chybali mi styri body. A aj ludia co im chybali dva body, nie su prijaty, tak neviem. Ze by nikoho nebrali na odvolanie, co myslis?
@ewb25 asi vecsina s tych co sa dostali im aj poslali navratku ze pridu na zapis... ved zobrali ich hodne navyse, tak uz asi teraz nebrali na odvolanie
na odvolanie nevzali nikoho, v septembri az po zapise budu dodatocne prijimat podla poradia, tak je to kazdy rok a to ze zobrali hodne navyse by som nepovedala, kedze minuly rok vzali o 100 ludi viacej ako tento, a takisto chceli mat minimalny pocet 300 ludi zapisanych na studium takze vsetko zavisi kolko ludi sa zapise, minuly rok sa nezapisalo z tych cca 460 okolo 130, takze este by som nehadzala flintu do zita...
fialka19 - prosím ťa ja som sa hlásila na psychologiu na UK v Bratislave, a tiež som podávala odvolanie najmä z dôvodu že mi chybalo iba 3 body k prijatiu, ale vcera mi rpišlo že ma nepríjimaju z kapacitných dovodov. Myslíte si že este mám šancu že by ma prijali v septembri keby sa uvolní miesto pri zápise? ten je až neiekdy v septembri, tak ako môžu vedieť že niektorí prijatí nepôjdu študovať niekde inde? beru len nejakých 90, ale napriklad kamarátku prijali a chce ist niekam inam... prosím poradte mi, fakt som si myslela že pre tie 3 body ma prijmu...
no ale ked mi napisali ešte aj po odvolaní, kt. už je oficialne a nedá sa nan namietať , že ma aj tak neprímaju...tak môžem este očákavať že mi napisu v septembri , že sa im uvolnili miesta? ako vies že to prebieha takto že este v septembri sa ozvu? lebo ja som si myslela že ked ma nezoberu an odvolanie tak už mám smolu.. ale ak to takto funguje na lekárskej tak urcite aj na filozofickej je to tak.. ja sa tam chcem velmi dostať (( a su to len 3 body, neviem čo by som s tim este mohla spraviť
@anetta999 či to tak funguje .... tu nejde o to, čo to tak funguje .... všetko závisí od toho, koľko ľudí reálne príde na zápis ( nepíšem konkrétne o FF UK ) ...
to, či tí prijatí nepôjdu študovať niekde inde, vedia podľa návratky, ktorú mal každý prijatý človek do určitého termínu zaslať ....
avšak, môže sa stať, že niektorí ľudia z tých prijatých ľudi neprídu na zápis preto lebo ich medzitým mohli prijať na inú školu na odvolanie, mohli ich prijať ešte na inú školu, premyslia si to a pôjdu na tú inú a tým pádom sa bude zase posúvať čiaru a mali by ti volať niekedy vtedy keď je zápis zo študijného ....
mne napríklad volali minulý rok takto z prešova, ale až niekedy v októbri, ale odmietla som, tým pádom volali zase ďalšiemu, ktorý bol v bodovaní podo mnou
nejak zamotane som to napísala, ale dúfam, že sa to nejak dá pochopiť a tiež som v podobnej situácii, čo je už horšie :/
@korylein noo jasne chápem aj som si myslela že to je tak, ale nebola som si istá s tími návratkami ,že do kedy to maju dať vedieť... lebo si myslím že každemu napisali na odvolanie že ho nepirjali ,pretože nevedeli že kolko ludi z tich prijatich pride na zápis... len fakt neviem či mám este očakávať nejaku reakciu od nich dufam že máš pravdu ,a že sa to nejak poposuva, eln na komenskeho je zas pekný nával ludi.. a v jakej situacii si ty? aj si etraz na nejakej vysokej škole?
@somarinka no sak tvoje priezvisko a heslo je ten kod co si dostala na prijimackach ten papierik normalne v tej kolonke ze vysledky prijimacieho konania
@somarinka Ano, tak ako piše fialka19, prihl. meno je tvoje priezvisko a heslo je to čislo kodu z papierika. A ty si na tom prosim ťa ako, kolko ti chyba bodov?
@ewb25 ahoj no ja nechodim ale robila som prijimacky, no tiez mi chybali body tak som posielala odvolanie, ale kamaratka co tam je tak mi vravela ako to chodi, ju prijali ale az po zapise, tiez jej najprv prisiel list ze na odvolanie nie je prijata ale potom nakoniec ju vzali no len jej chybali 2 body vtedy, ale tak to bolo minuly rok este ked vzali kolo 460 ziakov, teraz vzali o 100 menej tak som zvedava kolko ludi vezmu dodatocne tento rok
@fialka19 No tak to som aj ja veľmi zvedava, kolko este vezmu, ak vôbec...Ale ja stále dúfam, že sa to podarí. Asi nám nezostáva nič iné, len čakať do septembra...
@anetta999 prijmaju v septmebri po zapise .podla poradia .a na odovolanie asi neprijali nikoho z kazdej fakulty ..ani mna na pravo a bola som 4ta pod ciarou
@van404 ale co ak budem uz zapisany na inu vs? co je dost pravdepodobne, kedze zapis na skole, na ktoru ma prijali je 31.augusta a na UK je az 3.septembra
Ahojte, mne 17. augusta poslali mail, že ma prijímajú dodatočne, keďže niektorí ľudia nepotvrdili prítomnosť na zápise. Len pre informáciu mala som 654 bodov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
to, či tí prijatí nepôjdu študovať niekde inde, vedia podľa návratky, ktorú mal každý prijatý človek do určitého termínu zaslať ....
avšak, môže sa stať, že niektorí ľudia z tých prijatých ľudi neprídu na zápis preto lebo ich medzitým mohli prijať na inú školu na odvolanie, mohli ich prijať ešte na inú školu, premyslia si to a pôjdu na tú inú a tým pádom sa bude zase posúvať čiaru a mali by ti volať niekedy vtedy keď je zápis zo študijného ....
mne napríklad volali minulý rok takto z prešova, ale až niekedy v októbri, ale odmietla som, tým pádom volali zase ďalšiemu, ktorý bol v bodovaní podo mnou
nejak zamotane som to napísala, ale dúfam, že sa to nejak dá pochopiť a tiež som v podobnej situácii, čo je už horšie :/