Ahojte.
Som v maturitnom ročníku a rozhodujem sa kam na výšku. Zaujali ma rôzne školy, medzi nimi aj Letecká, odbor riadenie leteckej dopravy. Straší ma tam však matika a fyzika (ktorú som 4 roky nevidela, navštevujem momentálne obchodnú akadémiu). Mohli
tak ak si nemala fyziku tak to je dosť zlé, ale určite sa to dá naučiť, samozrejme musíš chcieť je tam aj informatika a programuje sa na nej, neviem, či to poteší alebo nie keď si neprogramovala na strednej tak sa to budeš musieť naučiť tam....dosť ľudí opakuje práve informatiku a fyziku...podľa mňa z obchodnej sa oplatí ísť skôr na nejakú ekonomickú školu...sú tam síce také predmety, ktoré súvisia s ekonomikou, ale tie sa týkajú väčšinou už konkrétne letectva, a len jeden semester je účtovníctvo a kto má OA tak ten účtovníctvo zvládne ľavou zadnou...no je to na tebe ja by som si vybrala asi skôr ekonomickú VŠ keby som mala OA pretože sa určite viac oplatí ako letecká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme