Ahoj, vedel by mi niekto poradiť s výberom lekárskej fakulty pre štúdium všeob. lekárstva? zobrali ma do Brna aj do Martina, no neviem sa rozhodnúť, kam viac.. poprípade by ste mohli nejaké + a - , ak tam chodíte. bola by som vďačná
@ania96 Ak si ambiciózna a chceš školu kde sa treba prebíjať tak určite Brno. Narozdiel od MT sa tu robia sitá na skúškach, ale zas myslím si, že ti táto škola dá jednoznačne viac....
@ania96 mna zobrali aj do martina a kosic,a idem do kosic,lebo to mam blizsie a mozem byt castejsie doma a kedykolvek ist domov ked potrebujem,tak ja som sa rozhodovala podla toho,ale mna zobrali nakoniec aj na zuby resp.mali by ma zobrat...ale martin je najlepsia fakulta na Sk a je vo svetovom rebricku nemusi ist kazdy do ciech ,doktorka mozes byt aj v martine aj v brne ,lenze v martine mas vacsiu sancu,ze aj skoncis,a tak ci tak pojdes robit mozno niekde do nemecka , a tiez na peniaze pozeraj,ked si z bohatej rodiny tak ti to je jedno samozrejme
tak brno je na vyssej urovni isto, v martine mas zas vyssiu sancu, ze ta nevyhodia + "priatelskejsie" prostredie, cize ked chces "lahsiu" cestu tak asi martin
Ahoj, no máš na to rôzne FB stránky, ale ako skúsenejší, ktorý Martin nevychvaľuje do neba, by som si predsa len vybral Martin a nie Brno. Brno je oveľa náročnejšie ako Martin a takisto aj Olomouc... a pre Slováka, mám pocit, že ešte náročnejšie..., ale, samozrejme, keď si nadpriemerne inteligentná, rýchlo sa zadaptuješ na český jazyk a ich podmienky. Doma je doma. Keby sa niekto chcel porozprávať ohľadom fakúlt medicíny, tak ma nájde na FB. » www.facebook.com/profile.php?id=...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Brno