Ahojte ... chcela by som sa dozvedieť niečo viac o tejto fakulte a hlavne o prijímačkách , aké ťažké sú tam, teda možno v porovnaní so slovenskými a pod. Bola by som rada keby píšu tí, čo tam študujú alebo poznajú niekoho takého
Mam tam kamosa, ak sa dobre pamatam, podla toho co vravel, tak je to tazsie v tom, ze tam treba aj dost fyziky, na strane druhej ho vzali do Brna a do KE prijimacky nespravil, cize mozno su aj lahsie
ahoj. som na 2LF, no robila som aj do Brna prijímačky. tak ako asi vieš, všade v ČR je fyzika na na prijímačkách na LF, tá v Brne mi neprišla až taká ťažká, pýtali sa viac-menej základné veci. v bio sa pýtali na také hovadiny, ako presné roky objavov atď, ale tiež to v konečnom nebolo nič hrozné. no chémia... rozhodne si pozri podrobnejšie organiku a biochémiu, boli tam otázky na rôzne cykle, ktoré sme sa vôbec na gymply neučili. celkovo, tá chémia je (aspoň podľa m§a) dosť ťažká...
ja som mala prioritu 2LF, čiže som šla podľa ich modeloviek. vzorové otázky LF MU som si nestihla ani prejsť, ale čo som počula, tak napr.v biológii bolo pár otázok ako v minuloročnom teste, tak sa pozri na to
ale celkovo som na chémiu používala Přehled středoškolské chemie, taká čierna kniha a fakt ju odporúčam. Je trochu obšírnejšia podľa mňa (aspoň keď to porovnám s tým, čo sme brali na hodinách). na fyziku som mala Chcete se dostat na lékařskou fakultu? - fyzika, ale tú fakt neodporúčam . podľa mňa zle napísaná, niektoré témy síce dobre spracované, ale napr taká akustika - katastrofa. a bio som šla podľa poznámok zo školy
ale ak máš nejakú školu ako prioritu, tak si fakt prejdi ich modelovky, aby si vedela, čo čakať. síce v prípade takého Brna to až tak nepomôže, lebo sa moc nedržia tej svojej knižky, ale u nás bolo takmer všetko z modeloviek
ahoj, ja tiež rozmýšľam nad 2lf, tie prijímačky a modelovky sú tak ako na 1LF? že pravdepodobne sa tam objavia z tých knižiek alebo sa to moc neprekrýva?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ale celkovo som na chémiu používala Přehled středoškolské chemie, taká čierna kniha a fakt ju odporúčam. Je trochu obšírnejšia podľa mňa (aspoň keď to porovnám s tým, čo sme brali na hodinách). na fyziku som mala Chcete se dostat na lékařskou fakultu? - fyzika, ale tú fakt neodporúčam . podľa mňa zle napísaná, niektoré témy síce dobre spracované, ale napr taká akustika - katastrofa. a bio som šla podľa poznámok zo školy
ale ak máš nejakú školu ako prioritu, tak si fakt prejdi ich modelovky, aby si vedela, čo čakať. síce v prípade takého Brna to až tak nepomôže, lebo sa moc nedržia tej svojej knižky, ale u nás bolo takmer všetko z modeloviek