No akoze.. tak to nie je tazke.. da sato.. ale ked akoze.. wes.. ked ste sa stretli a poznate.. sa.. tak to ide.. ale ked akoze.. ste sa newideli.. alebo proste iba cez net sa poznate.. tak to nie je bohwoeco..ale inak to ide.. a stym sexom..to by som neriesila..
Tak to by som potom nenazyval laskou na dialku, ale zoznamenim cez internet. A to fungovat moze, aj casto funguje. A vobec, naco sa to tu pytas? Ci len tak pre zaujimavost? Lebo cokolvek ti tu kto napise, nemusi vobec sediet na tvoj pripad. Vyskusaj, nemas co stratit (pokial sa hned nevrhnete na veci na ktore sa treba spoznat lepsie) a potom sama uvidis ci to s tym clovekom moze alebo nemoze fungovat. Ale kazdopadne, ja si myslim ze moze fungovat zoznamenie cez net, aspon mne to funguje super uz vyse roka A byvame od seba necelych 25km len tak aby ste o tom mali predstavu. Takze skusaj
po druhé, nedá sa povedať globálne, či funguje alebo nie...
po tretie záleží to od oboch objektov, či to naozaj chcú a bla bla bla bla---) je tam milión drobností, na ktorých to môže stroskotať a často aj stroskotáva.. každopádne, ak niekto do toho chce ísť tak by si mal všetky pre a proti rozumne zvážiť
no lasku na dialku som uz zazila a zazivam ju aj teraz ...je to zvlastne ,,clovek niekedy trpi ,ale ked sa zalubi .....tak je to krasne a nevadi ,ze je to na dialku
moji jasne ze to funguje vsak ja a moja priatelka sme od sebaa 100 km a funguje nam to uz asi 2 rok musite fakt toho cloveka milovat a prekonat vsetky prekazky a dialka nou nieje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
i keď ľutujem,že toho chalana som potom už nikdy neuvidela..
ale budem na tie časy spomínať
ten sex na diaľku je asi ťažší
Moze to fungovat ale časom vam zacne chybat fizycky kontakt...takže netusim
Ale keď som videla, ako na 4everi 10-ročné decká písali, že kto chce sex po nete, no ty kokso...
hmm detičky nemaju čo robit ...
po druhé, nedá sa povedať globálne, či funguje alebo nie...
po tretie záleží to od oboch objektov, či to naozaj chcú a bla bla bla bla---) je tam milión drobností, na ktorých to môže stroskotať a často aj stroskotáva.. každopádne, ak niekto do toho chce ísť tak by si mal všetky pre a proti rozumne zvážiť