co chces poradit ? mas nejaku konkretnu otazku ? Vseobecne plati , cim lepsi procak , vecsia ramka , vecsia pamet , tym lepsi notebook , ale neodporucam ti hpcka , nemam s nimi dobru skusenost . Asi sa do toho nevyznas , takze asi nehras hry takze na grafike moc nebude zalezat ten co si si nasiel , nevizera zle
no tak vyznaam sa trosku a mysliim ze aj grafika co to zvlaadne vid: » www.notebookcheck.net/Computer-Games-... ... otazkou u mna ostava co je na nom zle, pretoze s ami zda az moc dobry na tu cenu, kedze ma trojjadrovy procaak!!.. Chcem len vediet ci to neni len daaka zasterka alebo je naozaj taky dobry!..
@samot993 z tých troch by som brala tú Toshibu s Acerom mám zlé skúsenosti a s Packardom zase žiadne... (takže neviem moc posúdiť že čo to za noťas...)
Dakujem ze si si dal naamahu. ale ja som ochotny za NB dat max 420E!!... Bol by som len vdacnyy keby ste mi niekto povedali, ktory z tych co som daval je najlepsii!! Mam pocit ze do tej cenovej hladiny lepsii nenajdem!!... dakujem!!
@samot993 Ten čo si vybral je najlepší z tých čo tu vidím Acer a packard bell ci čo to je to nekupuj ani omylom a toshiba má trošku dosť low CPU a okrem toho AMD CPU sú úplne v pohode a kto tvrdí opak sa tomu asi hovno rozumie... ale musím súhlasiť že toto konkrétne CPU nieje práve z tých naj. v dnešnej dobe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
No inak je to celkom v pohode notebook za rozumnú cenu. Aj keď myslím že v inom obchode ho zoženieš ešte lacnejšie
datacomp.sk/trhak-hp-probook-4530s-lw800es-bcm-taska_d100512.html
Aj tento je skoro ten istý len s amd
datacomp.sk/hp-pavilion-g6-1010ec-lq464ea-akb-_d92681.html
Tento má myslím najlepšiu grafiku z tých čo som našiel. Táto sa radí už medzi tie celkom výkonné. No vôbec neviem ako sú na tom amd procesori výkonovo
datacomp.sk/toshiba-satellite-l650d-171-sk_d90369.html
Tak a tento asus má fajn procesor a grafika je o buď rovnako výkonná alebo o trochu slabšia ako v tej toshibe
datacomp.sk/asus-k53sj-sx087-_d97480.html
Prípadne tento samsung s tou istou konfiguráciou ako asus.
datacomp.sk/samsung-rv520-s02-cz_d98992.html
Pozri si recenzie, pocet usb a všelijaké drobnosti + porovnaj výkony grafik v testoch a rozhodni sa
datacomp.sk/toshiba-satellite-l650d-171-sk_d90369.html
» pda.pravda.sk/pgs/content/vie...
tu je prípadne recenzia tej toshiby
» datacomp.sk/acer-travelmate...
Má najvýkonnejšiu grafiku z tých čo s sem dal (pozeral som to)