Ahojte, prosím Vás kto študuje alebo pozná niekoho/má info- skúsenosti ohľadom odboru Kulturológia- riadenie kultúry a turizmu?? Chcela by som začal študovať tento odbor externe. Ak by sa niekto našiel mohla by som prosím Vás zopár otázok ohľadom štúdia??
keď ideš externe tak to máš o dosť jednoduchšie, lebo externisti nerobia prijímačky,
externe v Nitre berú 50, a na detašovanom pracovisku v Lučenci tuším 30
bola som na DOD a pozerala som aj učebné plány,
štúdium je široko spektrálne - zamerané hlavne na manažment, cudzie jazyky - máš povinné 2, pričom si môžeš vybrať arabčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu,.. od základov, dejiny, kultúru, rôzne etniká, minority
tiež tam mám prihlášku, ale je to také fifty:fifty - berú len 30 angličtinárov dennou formou a minulý rok sa hlásilo 280 ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
niekolko stoviek a berú len dvadsať a asi dvadsaťpäť externe
externe v Nitre berú 50, a na detašovanom pracovisku v Lučenci tuším 30
bola som na DOD a pozerala som aj učebné plány,
štúdium je široko spektrálne - zamerané hlavne na manažment, cudzie jazyky - máš povinné 2, pričom si môžeš vybrať arabčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu,.. od základov, dejiny, kultúru, rôzne etniká, minority
tiež tam mám prihlášku, ale je to také fifty:fifty - berú len 30 angličtinárov dennou formou a minulý rok sa hlásilo 280 ľudí
držím palce
tam hrá aj priebojnosť a schopnosť presadiť sa,
nestačí len vyštudovať a mať titul
aj ty tam máš prihlášku?
nemam, ani neviem,, kde sa to studuje ale bavilo by ma to velmi