Ktorych slovenskych humoristov mate a nemate radi?
Zo sucasnych mam rad Krausa a Marcina, a z minulosti uznavam Lasicu a Satinskeho aj ked niekomu ich humor nepride vtipny kedze obcas je narocny na rozmyslanie. Nemam rad Markoviča on mi pride strasne trapny
Lužifčák a Kraus naj pre mňa napríklad, hoci Lužina je osobitý a chápem, prečo ho kopa ľudí nemusí ani cítiť Marcin trapas pre mňa. Lasica a Satinský klasici zas
Klasika L+S a Stanislav Štepka, Rasťo Piško, Stano Radič.
Z novodobých standupistov mám rada Michaela Szatmaryho, Tomáša Hudáka, Jakuba Gulíka, Šoka, potom aj Fero Joke, Domi Haly.
Nemôžem Joe Trendyho, Marcina, Olivera Andrasyho, Andera z Košíc, Markoviča a kopu, čo nepoznám po mene.
Sida a Hermína to som sa sem tam zasmial
Za posledné roky to bol iba Farmár Hľadá ženu, mama ožeň ma, a Extremne rodinky to bolo zatiaľ také najveselšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A Lasica bol tiež fajn a asi nemám nejakého vyslovene oblúbenca...
Z novodobých standupistov mám rada Michaela Szatmaryho, Tomáša Hudáka, Jakuba Gulíka, Šoka, potom aj Fero Joke, Domi Haly.
Nemôžem Joe Trendyho, Marcina, Olivera Andrasyho, Andera z Košíc, Markoviča a kopu, čo nepoznám po mene.
Za posledné roky to bol iba Farmár Hľadá ženu, mama ožeň ma, a Extremne rodinky to bolo zatiaľ také najveselšie
Z tych, co neboli spomenuti mam rada aj Sajfu. A Simona Salatova je moja srdcovka poslednu dobu