Ahojte, som tretiačka na gymnáziu a ako seminárne predmety som si zvolila matiku a ekonomiku a chcela som ísť na Ekonomickú univerzitu. Ale po roku tej matiky som zistila že chcem ísť na Paneurópsku VŠ kde budem potrebovať veľa dejepisu o ktorom nemám až
Dá sa, ja som si v poslednom ročníku zmenila semináre z dejepisu na biolu a pekne som to dohnala, poznatky z bio mi vydržali dodnes na VŠ a dajú sa pekne zúžitkovať
my sme mali seminare len posledny rok a v pohode sa dal dejepis naucit (ale neznasala som ho )
a urcite si to zmen ak sa da ja mam teraz na vyske tiez historiu a ked si predstavim zeby som ten seminar nemala tak neviem... na skusku by som sa vedela naucit ale nevedela by som si to dat do takeho kontextu bez tych seminarov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Dejepis má napríklad výhodu v tom, že sa ho dokážeš naučiť úplne samostatne z literatúry, na rozdiel od matiky alebo jazykov (pre väčšinu ľudí)
a urcite si to zmen ak sa da ja mam teraz na vyske tiez historiu a ked si predstavim zeby som ten seminar nemala tak neviem... na skusku by som sa vedela naucit ale nevedela by som si to dat do takeho kontextu bez tych seminarov