Ktore znamky z bilingualneho gymnazia sa zohladnuju pri prijimani na vysoku skolu?
Sevas. Zohladnuje sa prvy rocnik? Uz som sa to dost vypytoval na inych forach, no stale presne neviem, ci sa zohladnuje aj cely prvy rocnik. Na upresnenie, bilingualne studim - 5-rocne gymnazijne studium. Inac, dufam ze nie, lebo sa mi tie trojky uz fakt
ked som teraz vyplnala prihlasku na medinu tak tam bolo koloniek na pat rocnikov, tak asi beru vsetkych pat. ale chceli iba koncorocne... a to mas dobre, ja uz som mala aj patku, nastastie len na polroku
skorej mi povedz co ja si napisem ked tretiacke vysvedcenie nemam (teda mam na nom 3 znamky a stym by ma nevzali ani na svatu alzbetu hadam lebo som bola het a to z het teda neni o nic lepsie
@neutralnothing no do riti, ja som mal na polroku jednotky a dvojky, len teraz ked vysiel skyrim tak som si to posral. skoda. btw, su tie znamky velmi dolezite? ci ide skoro uplne len o maturitu?
omg... take veci riesit teraz chod sa radsej hrat ten skyrim chcu potom dodat aj maturitne, ale pokial nemas stvorky a prejdes maturou, tak je to vysvedcenie vsetkym ukradnute aj do prace ti je naprd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nemal by sa ved tam mas kolko normalnych predmetov 4? ja som mala v prvaku tusim 4 najviac 5 znamok na vysvedceni o__O
to mas jedno
čiže na jednu školu som písala len 2-4 a na inú som pre istotu napísala 1-4 a polročné z 5taku