ahoj, ľudia je tu niekto kto ovláda deskriptívnu geometriu, potrebujem poradiť, potrebujem nakresliť pár obrázkov, z mongeoveho premietania, som ochotný dotyčnému aj zaplatiť ak by mi niektoré veci nakreslil. ak si niekto trúfa a chce si privyrobiť ozvite
@orfea2 Pekne povedané ale sú aj horšie predmety ...aspon premna smiley: este stale som nepochopil vyznam Matematiky na mojej vysokej skole....este Desku sa da pochopit..da sa pekne nakreslit trojuholnicky a ine objekty...ale Matika?? :
a kde tvrdím, že bez priestorového videnia je to nemožné? -.- vravím len, že s priestorovým videním je to ľahké... inak je to len o schopnosti naučiť sa naspamäť tie postupy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
na prvy pokus 8/70 bodov, na druhy 68/70
takze to nie je tazke, skus sam
Ale tak nahodou deska je lahka to patril medzi tie predmety na ktore som sa nemusel ucit
ja som desku spravila na prvý krát a na B tuším... alebo možno aj A, neviem už je to ľahké, ak človek vidí priestorovo
a kde tvrdím, že bez priestorového videnia je to nemožné? -.- vravím len, že s priestorovým videním je to ľahké... inak je to len o schopnosti naučiť sa naspamäť tie postupy.