Včera som hral csko počuval hudbu a všetko išlo ok/mislim zvuk/ dnes som prišiel a na pc mi nejde zvuk ani na sluchadlach ani na reprakoch proste nikde tu mate par obrazkov A » imgupload.sk
@lams správca zariadení - pravý klik na všetky čo súvisia so zvukom a odstrániť zariadenie, keď všetko poodstraňuješ (audio codecs, audio device, a podobné veci), reštart compu. mali by sa automaticky nainštalovať znova a malo by to ísť. ak nie, tak si zavolaj niekoho kto sa vyzná, lebo akékoľvek iné riešenie bude príliš komplikované na vysvetlenie po internete.
Urobil som vsetko preinstaloval zvuk vsetko som skusal a nic nepomaha a reinstalovat win nechcem hladam ine riesenie >( pls skuste este nieco poradit ak poradite tak DIKI MOC
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Fakt help
Povec niekomu nech ti preinštaluje win, alebo obnoví bod obnovy, hľadať chybu bude pre teba príliš náročné...