@tomas neviem ci ty si robil hodnotenia, ale mohol si spravit taku vec, ze ked trebars tema ma hodnotenie -50 (17 ludi zahlasuje -3) tak tema bude vymazana...takym sposobom by sme si aj my sami mohli cistit taketo kravoviny
@greyness Z Tvojich komentarov je citit energeticky tok zafarbeny chutou zasti, zavisti, krivdy, a zatrpknutosti...Poznas stare armenske prislovie ktore v armenstine znie " a man shouldnt worry about what another man does"? Ved vydrz rok na prave a snad nabuduci rok Ti EUBA vyjde, ked uz budes vediet, ze je to elitna skola, na ktorej prijimacky sa treba roky rokuce pripravovat!
@greyness Ach, boli ma srdce vzdy ked vidim zlomeneho mladeho cloveka, ktory sa vzda svojich snov. Mladeho cloveka, ktory sa zlomi ako stara vrba, pod vahou neuspechu. Pozri, s pravom si najdes pracu a budes uspesna, alebo pozri sa do zrkadla a opytaj sa, budem stastna? Budes? Budes schopna raz svojim 9tim detom rozpravat, ako si od narodenia tuzila vystudovat boharovnu EUBu a skoncila sa na bohapustom prave?
@greyness Tak to je mi uprimne luto, musis mat tazky zivot, ked sa Ti paci viac klasika, ako lacny elektronicky bít, otrepany,225244krat pouzity refren uspokojujuci 99,99% nenarocnych posluchacov a do toho slabe spevorepy Ale sucitim s Tebou, ja mam rad Boba Dylana a jeho harmoniku.
@greyness Tvoja pokladnica mudrosti je snad nevycerpatelna, citim ako sa moja dusa rozpina vzdy ked ma poctis dalsim porekadlom alebo pranostikou. Mohli by sme niekedy spisat knihu, co povies? Zozeniem niekoho, kto nam bude nosit gummenych medvedikov ako obcerstvenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a čože budeš zajtra variť na obed? knéédľúú?
@tomas neviem ci ty si robil hodnotenia, ale mohol si spravit taku vec, ze ked trebars tema ma hodnotenie -50 (17 ludi zahlasuje -3) tak tema bude vymazana...takym sposobom by sme si aj my sami mohli cistit taketo kravoviny
a aj ty mi zedz nohy.
?? a inak slabo ti jebe cmuQ!
ja som orientovaná skôr týmto smerom :