Zdravím vedeli by ste mi niekto poradiť vhodnú vysokú školu, popri ktorej by som mohla začať študovať aj na konzervatóriu? (ja osobne som rozmýšľala napr. nad muzikológiou a kombinovaným učiteľstvom hudobnej výchovy a biológie)
Ďakujem!!!
@vali777 no neviem, ci budes stíhať jedno aj druhé... ja som rozhodne popri konzerve stíhal sotva nejaku brigádu aj to len cez weekendy alebo 1x do týždňa
@salora rozumiem, ale ja by som chcela študovať externe, a začať až v druhom ročníku vysokej školy kedže ja už jednu strednú školu, a to gymnázium ukončenú mám
Moja spolužiačka študuje na výške popri konzerve kompozíciu a u nás úplne iný odbor. A zvláda všetko geniálne. Alebo dalšia má tuším tiež učitelstvo + nejaký jazyk v kombinácii. Tá to už zvláda menej. A tretia takáto spolužiačka po pol roku odišla. Tým chcem povedať že je to individuálne či to budeš stíhať alebo nie. Každopádne sa to dá
kamoška vyštudovala psychologiu a popri tomu konzervatorium nie je to nezvladnutelne ked si uvedomíš, že tým že už máš vyštudované gymnázium ti odpada povinnost študovať základne predmety a zaroven sa da študovať aj individualne na konzervatoriu pokial si študentom denneho Študia alebo mas na to dôvody ...
muzikológiu by som nešla študovať...jedna doktorandka z našej katedry tam študovala a vravela že s týmto odborom nie je žiadne uplatnenie... ten odbor je vraj fakt len ak chceš robiť vedecké výskumy v oblasti hudby...a ak čakáš, že tam budeš mať veľa praktických predmetov ako napr. hra na nástroj, tak sa mýliš... toho je tam minimum (neber to ako odrádzanie, len chcem aby si vedela do čoho ideš)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov