Jeden kamoš, čo mi povedal aj o birdz, mi povedal aj o webfune. Daju sa tam používať webkamery a mikrofon. Super na "bližšie" zoznámenie. A je tam zopár zabávačov, ktorý dokážu celý kotol dostať do riadneho varu
Hehe Jujujka bola na BIRDZ prvy krat, vyplnila profil, napisala blog o tom, ako sa zoznamila s frajerom cez net (najprv ze mame zabudnut na pokec.sk a nakonci vysvitlo, ze www.webfun.sk je dobra stranka).
Vyplnila linky na webke a pridala AZ JEDNU LINKU na www.webfun.sk a potom este stihla prist na forum a pridala temu, ze webfun.sk je konecne nieco dobre
vety ako: "Super na "bližšie" zoznámenie. A je tam zopár zabávačov, ktorý dokážu celý kotol dostať do riadneho varu. Myslím, že každý si príde na svoje." sa mi zdaju az moc nacvicene
Neskutočne trápna stránka, ak keď si predstavím, že ako tutto bola taká dobrá a čo z nej urobili... Veď to je teraz potar s najväčším počtom úchylov na meter štvorcový na Slovensku.
Ked ja som z toho taka hotova ze som Vam o tom chcel avsetkym napisat
Pocuj nocna mura. Uz podla tvojho nicku si vieme predstavit, ze si uchyl. Neviem sice co je "tutto", ale jedno viem na 100%. Ja uchylna nie som. Zrejme ak tu stranku poznas a toto tvrdis, si jeden z toho mala neuspesnych uchylacikov, s ktorym sa ziadna normalna baba nebavi.
zaujima ma prečo sa nemožeme dostať na webfun už 3 den nam to nefunguje , mame tam vela priatelov a nemoeme sa s nimi skontaktova a pokial mam informacie nie je to všade rovnako niektorym to funguje a niektorym nie bez rozdielu regionu , kdo mi to vysveli alebo poda akukolvek informaciu.....vopred dakujem za mnohych priaznivcov feb funu.....dokedy budeme chodiť na české stranky aby sme sa streli ???????
Vlado322 plne suhlasim.bol som tam rok aj webkov,kamosky a tak.no teraz pozaduje nejake overenie a neviem co.presne ako pisali:prvy skurveny(zabudli dodat) webcamerovy web
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Vyplnila linky na webke a pridala AZ JEDNU LINKU na www.webfun.sk a potom este stihla prist na forum a pridala temu, ze webfun.sk je konecne nieco dobre
vety ako: "Super na "bližšie" zoznámenie. A je tam zopár zabávačov, ktorý dokážu celý kotol dostať do riadneho varu. Myslím, že každý si príde na svoje." sa mi zdaju az moc nacvicene
Pocuj nocna mura. Uz podla tvojho nicku si vieme predstavit, ze si uchyl. Neviem sice co je "tutto", ale jedno viem na 100%. Ja uchylna nie som. Zrejme ak tu stranku poznas a toto tvrdis, si jeden z toho mala neuspesnych uchylacikov, s ktorym sa ziadna normalna baba nebavi.
Ale my ti to prepacime a nebudeme si ta vsimat
inf.:jaroslaff@azet.sk
tel.:0915334182
gogolino5@azet.sk