Ahojte,som v maturitnom ročniku a rada by som študovala angličtinu,viete mi poradiť ktora vš na Slovensku je najlepšia ? (akreditacia,profesori).Rada by som vedela či je to veľmi naročné,angličtinu sa učim už dlho, no mam obavy. Vopred dakujem
ja som študovala v Nitre a bola som spokojná (s angličtinou)...milovala som tamojšie profesorky, bolo to na úrovni a tak...s akreditáciou nemajú problém, prosfesori sú tam úžasní...a náročné....neviem na akej si úrovni ale tak prvý semester budeš trochu mimo ale potom sa chytíš a bude dobre
UK je v pohode, ale z niektorych zakladnych predmetov ludom tecu nervy Hlavne tlmocenie, prekladanie z/do AJ je tam na vybornej urovni (vacsinou), literatura detto.
Narocne to nie je. Vysoka skola nie je o inteligencii, ale o tom, ci si ochotna/zvladnes sa nejak systematicky pripravovat do skoly. Ak hej, nemas problem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Narocne to nie je. Vysoka skola nie je o inteligencii, ale o tom, ci si ochotna/zvladnes sa nejak systematicky pripravovat do skoly. Ak hej, nemas problem.