@marek2031 Ja ani nechcem ísť na všetky, v podstate si chcem dať prihlášku na tú, ktorá by mi mohla z tých troch ponúknuť to najlepšie.. äzial neviem, ktora to je)mojim cielom je byt lekarkou, tak si za tym urcite pojdem
@janna2 tak poprve určite si vyber len jednu a na tu sa poriadne priprav lebo upjs-ka aj bratislavska maju svoje vlastne podklady a predpokladam ze 6000 otazok sa nenaucis Ja sice na medine niesom ale mam kamaratky na medine tam aj tam a podla ich reci je v KE medina tazsiia takze jaby som na tvojom mieste isla asi na bratislavsku (lebho by som si volila lahsiu cestu (aj ked aj ta lahsia bude tazka )
@luwele no ano rozmyslala som aj nad takouto moznostou, sice neviem ci by mi to financne vychadzalo.. a ktora je podla tbea lepsia v Brne alebo v Prahe ?
no brno je sice o cosi financne narocnejsie, ale myslim ze nie nejak extra a zvladnut sa to da. ja medicinu nestudujem, neviem ti teda presne povedat, ale poznam ludi tam aj tam, na kvalitu skoly sa nestazuju.
alemozno je to na medicinu zbytocne, ale tak vseobecne si myslim ze ceske skoly sa oplatia kustik viac uz len pre o cosi vacsie meno. ale kvalitu ti enveim zhodnotit, takze mozno je to blbost. ale inac brno je perfektne mesto
@luwele aj tak dakujem.. proste moj najväčší problém je vybrať si tú jednu školu , na ktorú by som si dala prihlášku.. vôbec sa neviem rozhodnúť, či do KE, BA, MT alebo do Ceska..z kazdej strany pocuvam :tu su take nevyhody, tu take.. ale o vyhodach som zial este nepocula
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
DOMOV !!!
alemozno je to na medicinu zbytocne, ale tak vseobecne si myslim ze ceske skoly sa oplatia kustik viac uz len pre o cosi vacsie meno. ale kvalitu ti enveim zhodnotit, takze mozno je to blbost. ale inac brno je perfektne mesto