Ahojte, aké máte skúsenosti s fakultami informatiky u nás a v ČR? Rozhodujem sa medzi FIIT STU, Karlovou univerzitou v Prahe a Masarykovou univerzitou v Brne...(odbor informatika) Potrebovala by som bližšie informácie o tých fakultách a hlavne vaše postr
FIT VUT nič ? bojíš sa toho ? šance máš vysoké, každý rok tu berú asi 600 prvákov a ak zamakáš, tak sa dosť naučíš a si v krásnom prostredí ale je to dosť makačka a veľa backstabbing-u, ale stojí to za to.
ked studujes informatiku nie si uplne neschopna a snazis sa si neico najst prax najdes samozrejme nech si an akejkolvek z tych skol. O karlovej neviem nic. Na fiite to maju tusim take ja by som to nazvala chlapcenskejsie orientovane tak technickejsie si myslim. VUT je zase podla vsetkeho dost amkacka lebo su tam projekty od nevidim do nevidim, strasne sa tam stavia na programovani hned od zaciatku a ak si na strednej moc neprogramovala asi je to an porazenie.
na fi muni chodim ja. paci sa mi ze je tam dost velky vyber na co sa chces zamerat hned od zaciatku. Napriklad ked vies ze fakt nechces iba kodit, myslim ze povinne mas za cele studium len dva programovacie predmety. zato tam ams dost teorie a prve 4 semestre ta budu tyrat matikou.
Vela ludi hovori ze masarycka je lahsia, ale myslim si ze je to tym ze mas hned od zaciatku na vyber co chces robit a tak sa mozes trosku vyhnut tomu co ti nejde.
napriklad ani hardware sa moc neuci v ramci povinnych predmetov. samozrejme ale ked chces da sa tam studovat cokolvek. ja som tu spokojna
je toho viac, ak chces kludne napis a jati poviem... len tu nechcem pisat siahodlhe slohy do fora
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Nepovažujem, len som si všimol, že to tam nezaradila a viem, že veľa ľudí je v myšlienke, že je to strašne náročná škola a to ich odrádza...
na fi muni chodim ja. paci sa mi ze je tam dost velky vyber na co sa chces zamerat hned od zaciatku. Napriklad ked vies ze fakt nechces iba kodit, myslim ze povinne mas za cele studium len dva programovacie predmety. zato tam ams dost teorie a prve 4 semestre ta budu tyrat matikou.
Vela ludi hovori ze masarycka je lahsia, ale myslim si ze je to tym ze mas hned od zaciatku na vyber co chces robit a tak sa mozes trosku vyhnut tomu co ti nejde.
napriklad ani hardware sa moc neuci v ramci povinnych predmetov. samozrejme ale ked chces da sa tam studovat cokolvek. ja som tu spokojna
je toho viac, ak chces kludne napis a jati poviem... len tu nechcem pisat siahodlhe slohy do fora