cavte, mám možnosť na výške študovať ešte jeden jazyk...rád by som to využil, len neviem aký jazyk študovať. Mám na výber ruštinu, španielčinu a francúzštinu. Ja by som bol rád, keby mi sem napísali ludia, ktorý niektorý z týchto jazykov už študujú/učia s
neviem, po rusky hovorim ako po slovensky a urcite to bude lahsie nez francuzky ci spanielsky ... slovencina a rustina sa docela podobaju, takze rusky ti bude najblizsi ... hoci ucit sa tie ich haky baky to tiez neni ziadna radost
Francuzky je cool , ucil som sa ho 3 roky ... viem z neho dve slova takze asi tak ..
učím sa španielčinu a s vyššie menovanými ju moc porovnať neviem ale je to oveľa ľahší jazyk ako napríklad anglina pekne znie a je celkom využiteľná...dohovorila som sa s ňou napríklad aj vo Francúzsku a Taliansku (s talančinou sú si podobné asi ako slovenčina a čeština ) v podstate ňou hovorí celá južná amerika a dohovoríš sa s ňou aj v severnej určite by som ju odporúčala
tí, čo píšete, že španielčina je najvyužitejnejšia, tak to kde akože ? Pretože ako ja viem, tak jedine v Španielsku a v Južnej Amerike (aj tam skor portugalčina). Tu v Európe je taká francúzština určite využitelnejšia ako Španielčina, či ?
Asi preto že ňou hovorí viac ako 500 miliónov ľudí a nielen v Južnej Amerike (Portugalčina je len v Brazílii a Portugalsku samozrejme), ale aj v strednej Am. a v južnej časti USA, v USA sa učia španielčinu ako druhý jazyk tak to preto ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Francuzky je cool , ucil som sa ho 3 roky ... viem z neho dve slova takze asi tak ..
Pri ruštine ak sa naučíš azbuku,tak by to nemalo byť také zlé,predsa len slovanský jazyk ti bude bližšie
A čo sa týka španielčiny,ja sa učím taliančinu(dá sa to zvládnuť ak sa chce ) a vraj majú tie jazyky k sebe blízko, ale osobne s ňou skúsenosti nemám
Ruština - najľahšia
Francúzština - najkrajšia + ak by si pracoval napr. v spojitosti s Europskou úniou, tak absolútne potrebná. Good luck
Ja sa ju učím a je dosť ľahká a okrem toho pekná