"Pamätáte sa na minuloročnú hru, kde sme museli do statusu napísať, akú farbu podprsenky práve máme? Dôvodom bolo zvýšiť vedomosť o októbrovom boji proti rakovine prsníka. Malo to veľký úspech a muži mnoho dní nevedeli, čo tie farby znamenajú a dostalo sa to aj do televízie.
Tohto roku je hra s vašou kabelkou, teda s tým, kam ju ukladáme, keď prídeme domov. Napr. "Mám to rada na gauči", "Mám to rada na kuchynskej linke", "Mám to rada v skrini", určite vás napadnú aj iné miesta. Svoju odpoveď dajte ako status na vašu nástenku. Potom skopírujte túto správu a pošlite ju svojim kamarátkam na FB. Nezabúdajte, že sa to dostalo aj do televízie. Uvidíme, ako sme my ženy mocné a silné "
"Pošli to všetkým ženám na fb ... chceme opäť naštvať chlapov ....
ak si zamilovaná napíš- 10 cm...
si smutna - 13 cm ....
je Ti je veselo - 15 cm ....
maš romanticky večer - 18 cm ....
ak si naštvaná -19,34 cm ....
si osamelá - 20 cm ...
maš cely den chuť na sex - 25 cm...
potrebuješ chlapa -26cm ....
si vzrušená - 28 cm ....
maš chuť ísť nanakupy - 30 cm ...
uvidíme ako budú reagovať chlapi,všetky vieme že maju chlípne myšlienky. do statusu"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Tohto roku je hra s vašou kabelkou, teda s tým, kam ju ukladáme, keď prídeme domov. Napr. "Mám to rada na gauči", "Mám to rada na kuchynskej linke", "Mám to rada v skrini", určite vás napadnú aj iné miesta. Svoju odpoveď dajte ako status na vašu nástenku. Potom skopírujte túto správu a pošlite ju svojim kamarátkam na FB. Nezabúdajte, že sa to dostalo aj do televízie. Uvidíme, ako sme my ženy mocné a silné "
"Pošli to všetkým ženám na fb ... chceme opäť naštvať chlapov ....
ak si zamilovaná napíš- 10 cm...
si smutna - 13 cm ....
je Ti je veselo - 15 cm ....
maš romanticky večer - 18 cm ....
ak si naštvaná -19,34 cm ....
si osamelá - 20 cm ...
maš cely den chuť na sex - 25 cm...
potrebuješ chlapa -26cm ....
si vzrušená - 28 cm ....
maš chuť ísť nanakupy - 30 cm ...
uvidíme ako budú reagovať chlapi,všetky vieme že maju chlípne myšlienky. do statusu"
napr.
a minúty vieš objasniť? a 40cm?