Ahojte, pocul som ze na Druzbe su vychovavatelia a ze o 20:00 je vecierka. Viete niekto nieco o tom lebo zajtra sa tam idem ubytovat a planoval som aj nejaku chlastacku ale toto mi tu dost vadi
Nejdem tam kazdy den chlastat ...ale tak kamaratka mi pisala ze tam su dost prisni vychovavatelia co sa mi nezdalo lebo to neni stredoskolsky intrak...ale tak dufam ze to tak neni...A etelnair idem sa tam len ubytovat prespat a na druhy den idem na zapis
ExoNR myslel som v BA intrak.....nemyslite si ze chcem ist tam pit ..povedal som len priklad...a viem ze sa da na intraku pit...ale napr ked budem chciet ist vecer von s kamaratmi tak ze ci budem musiet len do osmej byt
mile... na VS intrakoch nie su vychovavatelia.. len dozor na vratnici, nikoho neuzaujima kedy prides ani ci tyzden nebudes spat, pokial nerusis nocny klud, ale ani to neplati na niektorych introch
@mattkoo111 uaaa tak to ak by bola pravda, tak to by aj mne vadilo a je normálne že si spomenul alkohol, komenty tipu či tam ideš chlastať a bla bla bla... to sú trošku iní ludia, takmer každý si predstavuje že VŠ život sa skladá samozrejme aj s chodenia do školy, skúšok a tak, ale neodkladnou súčasťou je aj nočný život, chodbovice, zabávanie, chodenie vooon a tak... bez toho by to nebol VŠ život!!! ak o tom budeš vedieť niečo viac tak daj vedeť, ja by som tam mala ísť, teda ak to výjde od decembra, ale ak to je tak ako vravíš, tak to radšej oželiem
Mám taký pocit, že kamarátka ti omylom rozprávala o tábore, na ktorý cez prázdniny išla jej 10ročná sestra.
Človeče, v deň 18-tych narodenín si pre štát dospelý človek, tak si to daj dokopy s tým, že by si mal mať nejakého vychovávateľa alebo nebodaj večierku. Aj keby si celú noc neprišiel na intrák, je to jedno, lebo si dospelý.
@anzu To bohužiaľ nie je tak celkom pravda Samozrejme na vysokoškolských internátoch to tak musí byť, ale napríklad môj priateľ má o mesiac 19 a každý deň musí byť na internáte o 20:00, lebo býva na stredoškolskom internáte a chodí ešte na strednú školu Je pravda, že si niekiedy vie vybaviť, že prespí u mňa, ale oficiálne povolené to nemá To len tak... som to chcela poznamenať
@sarah_whiteflower Zamyslela som sa a uvedomila som si, že ani k nám sa na strednej nechovali úplne ako k dospelým a stále bola zodpovednosť za nás buď na rodičoch, alebo na nich. Takže opravujem sa teda, treba mať viac ako 18 a byť po strednej škole Snáď sa už nemýlim.
@anzu Myslím, že sa určite nemýliš Len som cítila potrebu poznamenať, že ani taký dospelý človek si nemôže robiť, čo chce, pokiaľ je ešte na strednej, teda špeciálne na stredoškolskom intráku.
Dokonca moja najlepšia kamarátka nezohnala miesto na vysokoškolskom internáte (sme spolužiačky), ale zohnala na jednom poschodí na stredoškolskom internáte, kde ubytúvajú aj vysokoškolákov. A prosím pekne, oni tam tiež mali večierku o ôsmej, a platila aj pre ňu! To už bol naozaj riadny hardcore, ale tento rok tam už asi nebude bývať, tak už bude dobre
Na vysokoskolskom internate ziadni dozorcovia ani vychovavatelianie su (samozrejme okrem ujov a tiet na vratnici, co si niekedy myslia, ze im ten intrak patri). A na Mlynoch je este SBS, aj ked k tomu sa nechcem vyjadrovat, porusil by som kodex slusnosti S tym chodenim hocikedy to nemusi byt pravda. Na niektorych intrakoch o polnoci zamykaju a potom pustaju iba kazdu hodinu. Takze prinajhorsom si pockas chvilu vonku Ale tak toto su veci, co sa velmi rychlo dozvies
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a este pytajucemu sa ...to ze je o 20tej vecierke neznamena ze na izbe nemozete pit ...chces snad pit s celym intrakom?
Človeče, v deň 18-tych narodenín si pre štát dospelý človek, tak si to daj dokopy s tým, že by si mal mať nejakého vychovávateľa alebo nebodaj večierku. Aj keby si celú noc neprišiel na intrák, je to jedno, lebo si dospelý.
Do ôsmej len keď je štátny sviatok.
V ostatné dni do šiestej, prirodzene
Dokonca moja najlepšia kamarátka nezohnala miesto na vysokoškolskom internáte (sme spolužiačky), ale zohnala na jednom poschodí na stredoškolskom internáte, kde ubytúvajú aj vysokoškolákov. A prosím pekne, oni tam tiež mali večierku o ôsmej, a platila aj pre ňu! To už bol naozaj riadny hardcore, ale tento rok tam už asi nebude bývať, tak už bude dobre