ahojte
Podával si niekto z vás žiadosť o udelenie individuálneho študijného plánu na VŠ?
chcela by som sa informovať, aké dôvody ste uviedli, resp. váš lekár a do koľko dní vám prišlo rozhodnutie a či v prípade zamietnutia pomôže odvolanie
Potrebujem pracovať. Podmienka rodičov bola, že pokiaľ chcem ďalej študovať po maturite, musím sa živiť sama. Našla som si skvelú prácu, kt. spĺňa aj zadanie seminárnej práce a v životopise veľmi pekne ukáže, avšak nevychádza mi to s rozvrhom. V žiadosti mám uvedené zdrav. problémy.
Školu uviesť nechcem.
Tak pokiaľ viem, IŠP sa dáva len zo zdravotných dôvodov, ak chceš/si nútená pracovať, treba ísť na externé.
Poprípade poprosiť zamestnávateľa, či by ti neupravil pracovnú dobu/nájsť si prácu, ktorá sa dá prispôsobiť rozvrhu.
takto dobre platená práca sa nedá nájsť len tak a tiež treba podotknúť, že je to iba počas pracovného týždňa a už ako externá študentka by som tam brigádovať nemohla. Čo sa toho týka, externé štúdium je u nás veľmi drahé a predĺžilo by sa mi to o rok.
išp je zo zdrav. dôvodov, plus ak je niekto reprezentant školy, príp. spevák, herec, športovec, atď...
@yasmine00 a si reprezentant školy/spevák/herec/športovec? Ako externá študentka tam brigádovať nemôžeš ale ako denná áno a zároveň ti neprispôsobia pracovný čas rozvrhu? Nejaké divné...
Externé je drahé ale vravíš, že máš dobre platenú robotu. Neviem, bolo by mi blbé ísť k doktorkovi nech si tam niečo vymyslí, lebo chceš proste okašľať systém. Takí, čo majú naozaj zdravotné problémy si vybrať nemôžu...
Preboha, prečo dávať okolo 1000 eur za semester, keď nemusím?
Práca je dobre platená a výhoda, pretože víkendy sú voľné, dobrý prac. čas a taktiež je to dobrá prax do budúceho zamestnania.
Niektoré úrady si kladú rôzne podmienky pri prijímaní študentov VŠ. Zrejme ešte nemáš pracovné skúsenosti
Avšak ja som sa Ťa nepýtala na názor ani radu v mojej situácii.
Chcela som sa spýtať iba na skúsenosti s išp na rôznych školách.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Školu uviesť nechcem.
Poprípade poprosiť zamestnávateľa, či by ti neupravil pracovnú dobu/nájsť si prácu, ktorá sa dá prispôsobiť rozvrhu.
išp je zo zdrav. dôvodov, plus ak je niekto reprezentant školy, príp. spevák, herec, športovec, atď...
Externé je drahé ale vravíš, že máš dobre platenú robotu. Neviem, bolo by mi blbé ísť k doktorkovi nech si tam niečo vymyslí, lebo chceš proste okašľať systém. Takí, čo majú naozaj zdravotné problémy si vybrať nemôžu...
Práca je dobre platená a výhoda, pretože víkendy sú voľné, dobrý prac. čas a taktiež je to dobrá prax do budúceho zamestnania.
Niektoré úrady si kladú rôzne podmienky pri prijímaní študentov VŠ. Zrejme ešte nemáš pracovné skúsenosti
Avšak ja som sa Ťa nepýtala na názor ani radu v mojej situácii.
Chcela som sa spýtať iba na skúsenosti s išp na rôznych školách.