@pitkes nj .. s kamošom ste z tých 10%, ktorí sa stali na marihuane závislí taže proste.. znižujte dávky ... každý druhý deň .. potom každý tretí ... nič ine nepomaha
zavislost sa tomu hovori a neklam si, ze by ste s tym vedeli len tak seknut. neda sa s tym len tak seknut, pokial nemas naozaj silnu volu a motivaciu. zavislosti sa rychlo zbavis, len ked ju nahradis inou. ja som sa chcela zbavit fajcenia, co sa mi aj podarilo, ale zase som teraz zavisla na niecom inom. skus svoju zavislost nahradit nejakou zdravsou.
my s kamoškou každý deň behávame alebo sa len tak u nás v dedinke poflakujeme niekde po okolí,na kofolu,večer sa chod niekam zabaviť do klubu (tanečky ti možno pomôžu ,raz za čas ked ideme na záťah do mesta,vždy to stojí zato ,na kúpalisko počas takýchto horúcich dní,do kina,shopping alebo lôen obzeranie výkladov ...viac ma nič nenapadne
z @flyinbirdie to pozname velmi dobre...sice teraz uz nehulime kazdy den ale to asi len kvoli tomu ze kazdy den sme uz neni spolu..n ibak sme asi tiez nenasli ziadnu inu nahradnu zabavu namiesto huliva.. proste ideme von a co tam? nic, nuda, nieje co robit...
zoberte stan alebo len deku uteraky jedlo a chodte sa niekde k rieke kupat, najdite si brigadu, pozrite si film, zahrajte rpg, zacni s nejakym sportom alebo hranim na hudobny nastroj, sadnite na vlak a chodte do mesta kde ste ani jeden neboli a spoznavajte nove veci.. da sa toho robit tak vela. asi si moc okrem hulenia nemas co povedat s kamaratmi, bolo by mozno prospesne zmenit ludi medzi ktorymi sa pohybujes. poznam velmi vela "kamaratstiev" ktore spolu drzia len drogy a chlast a inak si ti ludia ani nerozumeju ani sa poriadne nepoznaju, akurat jeden druheho navzajom tahaju dole, mal by si si najst niekoho, kto ta potiahne so sebou hore, ak to nedokazes sam
ja mam pici davky hulit prestanem okamzite len ide o to ze co mam robit ked nehulit vdelavat sa uz nemusim skolu som ukoncil.. a som sportove drevo da sa povedat..
najzarucenejsi sposob ako prestat s hocicim je ODJEBAT SA DOPICE aspon na tyzden-dva niekam, kde to nepoznas, kde nieje moc ludi, co by mali hulo...
kupte si nove sim-karty a nikomu nedavajte nove cislo... sam viem, ze ked som si myslel ze "ok, tak dneska budem bez toho, jupiii!" tak mi nejaky kolega zavolal, ze sa mam prist nafetovat proste zlo si svoju cestu najde vzdy
a cojaviem, tychto rad ti mozem dat aj milion vseliakych, ale aj tak ti hovno pomozu pokial sa sama nepresvedcis o tom, ze nechces hulit/fetovat/whatever
btw: hento "chodenie von" len za ucelom sa nahulit a obvolavat pri tom pol okresu s 2ma evrami, sedkat na schodoch a plut pod seba... sry, ale to je strasne LOW!!
nájdite si priateľky ale fakt a nech vám nedajú dýchať si si istý, že by ste vedeli prestať? Choďte do posilky, do kina, do divadla..a to že si skončil školu, neznamená, že sa už nebudeš učiť..človek sa učí celý život možno by si si našiel nejaký koníček...môžete čítať o niečom čo vás zaujíma, navštevovať nové miesta, spoznávať nových ľudí atď.
wewo taky bol moj pohlad 3 roky ale nejako to ide s nami dole vodou.. zleniveli sme.. jedine co sa nam chcee je hrat heki-seka aj to na hodku dve a potom uz chara.. dojazdy a domov papkat
inak @17 - ma pravdu, nudite sa zhuleni, nudite sa bez toho, veci ktore ta bavia ked sa zhulis vies robit aj bez toho, aby si sa zhulil, to ti akurat prida k tomu taky dobry efekt na pozadie zbytocne vyhadzujes peniaze a gumujes si hlavu ked si clovek bez fantazie co sa zhuli a usmieva sa na bielu stenu.. neviem si predstavit, ako by ma mohlo toto zabavat 4 roky. a vzdelavat sa mozes aj ked si skoncil skolu, co to je za argument? musis chciet pomoct v prvom rade sam sebe, inak ti nepomoze ziadna skvela rada
s tou prirodou to je dobry napad skusim presvecit kamosov na geocaching na bikoch pripadne si posadime nieco vlastne xD xD xD nene robim si prdel posadene uz davno je xD xD xD
@pitkes chodte hlboko do lesa,maximálne sa dofajčte a psutie si nejakú ambientnú hudbu alebo nejaké pohanské tancovačky poto msa vrát a napís mi ze si maximalne spokojna
už ako bolo spomenuté venuj sa niečomu inému,skúšaj rôzne možnosti,ako je šport,prechádzky po prírode,pánska jazda a pod..myslím,že dá sa od toho rýchlo odvyknúť..
chapem ta aj ked nehulim ale pijem aj ked nie kazdy den ale bez toho moj zivot nema zmysel keby som vynechal jeden vikend tak by som bol uplne v pici .... a to sa tazko hlada nejake nove zaluby este ked je vas viac tak zacnite hrat futbal alebo co ale ked je clovek sam alebo su len 2-3 tak je to na hovno (moj pripad)
zvarit sa a smiat sa na kadecom je v pohode ist spat vytrety zobudit sa vytrety je tiez pohode ale ak ti to vadi samemu prestať sa da kto chce prestane a kto nie neprestane lebo je to to co ho drzi v istom kruhu ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
kupte si nove sim-karty a nikomu nedavajte nove cislo... sam viem, ze ked som si myslel ze "ok, tak dneska budem bez toho, jupiii!" tak mi nejaky kolega zavolal, ze sa mam prist nafetovat proste zlo si svoju cestu najde vzdy
a cojaviem, tychto rad ti mozem dat aj milion vseliakych, ale aj tak ti hovno pomozu pokial sa sama nepresvedcis o tom, ze nechces hulit/fetovat/whatever
btw: hento "chodenie von" len za ucelom sa nahulit a obvolavat pri tom pol okresu s 2ma evrami, sedkat na schodoch a plut pod seba... sry, ale to je strasne LOW!!
vraj trava neskodi , fetosi
Skus robit nejaky sport
a ak chces prestat naozaj, tak potom je tato diskusia zbytocna.
inak... ak každý deň hulíš tak ti gratulujem že na to furt máš prachy.
a z môjho pohľadu je to maximálne úbohé...
daj si týždeň bez húlenia a pochopíš, že všetko je v hlave, závislosť je mýtus...
a budeš dlhšie žiť.