cauk chcela by som sa opytat, ci niekto nema co i len najmensiu skusenost(vlastnu, od znamych...) s touto vyskou. Ja som si kukala vela na nete, ale viac by som chcela pocut nazory od tych, co maju aspon aku-taku skusenost. vopred diky
Ja by som strasne rada vedela co ludia s takou to skolou robia v buducnosti (zameranie)... lebo hotelovky su vacsinou casnici, barmani a podobne hotelove sluzby...
@sandy114 väčšina čašníkov a kuchárov nemá skončenú hotelovú školu, a tí čo ju skončia sú väčšinou niekde na vyšších postoch, hlavne manažéri hotelov, reštaurácií a podobne
k téme, aj ja som nad ňou rozmýšľala, ale momentálna finančná situácia mi to nedovoľuje inak počula som že má veľmi dobré referencie
@ena233 ja len ze uz tie vysky robia vazne zo vsetkeho, ked uz by som chcela byt manazerkou hotela, tak idem na nejaku univerzitu kde je fakulta manazmentu a mam sirsie zameranie ako len hotely, restauracie...
@sandy114 to väčšinou tí ľudia sami vyhľadávajú tie reštiky a podobne... ale napríklad ja som chodila na strednú hotelovú a už tam sme sa učili učtovníctvo, manažment, právo a nie len na hotelierstvo a gastronómiu zamerané.....
no skôr na tie školy sa hlásia ľudia lebo získajú prax...a predsa teraz kým nemá človek prax tak ho nikde do roboty nezoberú
@kachnickaketrin myslím si, že tá škola bude na úrovni, aj tak sú tuším len 2 VŠ hotelové v ČR ...Alebo ešte je možnosť ísť na univezitu, ktorá nie je priamo hotelová ale vyučuje sa tam lázeňstvo, hotelníctvo alebo gastro
ahojte, chcela by som sa spýtať, či nemáte nejaké nové informácie o tejto škole, mala by som totiž o ňu záujem, no chcela by som sa informovať nie len od profesorov, ale aj od študentov.. poteší ma každý názor, ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
za chvilku najdem aj link na VS smetiarsku
k téme, aj ja som nad ňou rozmýšľala, ale momentálna finančná situácia mi to nedovoľuje inak počula som že má veľmi dobré referencie
no skôr na tie školy sa hlásia ľudia lebo získajú prax...a predsa teraz kým nemá človek prax tak ho nikde do roboty nezoberú
btw. je na SK nejaká vysoká škola hotelová?